star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Belváros

  • 65m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az ingatlan adatai: Szeged – Belváros, Deák Ferenc utcai, 65m2-es, 2. emeleti, polgári lakás eladó! Helyiségek: szoba, amerikai konyha, dolgozószoba, fürdőszoba, külön WC, előszoba és függőfolyosó. Fűtése: gázkonvektor. A lakás rezsi fogyasztása belefér az éves keretbe!

Kinek ajánlom?
Saját részre, de befektetésre is jó lehet.

Nekem miért tetszik?
A lakásnak jó az elrendezése. A hatalmas ablakoknak köszönhetően világos van benn. A bejárat függőfolyosóról nyílik. A ház a Belváros közepén helyezkedik el, ezért minden elérhető pár perc sétával, amire a mindennapokban szükségünk lehet, pl. boltok, patika, rakpart, éttermek, egyetemi épületek, tömegközlekedési megállók…stb! A ház környékén a parkolás fizetős!

Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Deák Ferenc u.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627355


+36 70

Ingatlannet kód: NET6627355


Az általad megtekintett eladó Szeged, belvárosi (Deák Ferenc u.) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 690 769 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Restás Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627355. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.