star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Északi városrész

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

58,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Északi városrész

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Északi városrész

  • 54m²


Ár:

58 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2019
Emelet
tetőtér
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged belváros határán kínálok eladásra egy 4. emeleti bruttó 54 nm-es lakást 9 nm-es fedett erkéllyel, amelyhez egy autóbeálló is tartozik (kötelező megvásárolni, ára: 4 600 000 Ft).
Az 54 nm-es lakótér egy tágas hálószobából, egy világos amerikai konyhás nappaliból, egy modern kádas fürdőszobából áll. Ezen felül tartozik hozzá egy kényelmes 9 nm-es erkély, mely az udvarra néz, így csendes helyszínt biztosít a kikapcsolódásra. A közlekedőben található egy beépített gardrób, amely extra tárolóhelyet biztosít. Kiemelkedő a lakás belső elrendezése és a benne található burkolatok és berendezések minősége. A bútorok egyedi tervezésűek, a konyhabútor beépített Electrolux háztartási gépekkel lett felszerelve (beépített hűtőszekrény, sütő, mikró, főzőlap, elszívó, mosogatógép, LED világítás).
Az ingatlan alacsony fenntartással rendelkezik, amely köszönhető a háromrétegű hőszigetelt nyílászáróknak illetve az energiahatékony napelemes-hőszivattyús fűtésnek padlófűtéssel és mennyezethűtéssel.
A modern társasház 2019-ben épült négy szintes és 20 lakás található benne. A földszinten két darab közös tároló található.
Elhelyezkedése kiváló, így a belváros is pár perc alatt elérhető.

A lakás irányára: 58 900 000 Ft (bútorozottan, gépesítve) + autóbeálló 4 600 000 Ft

Az ingatlan per és tehermentes.
Igény esetén saját hitelügyintéző, ügyvéd és energetikus áll rendelkezésre.
Ha személyesen szeretné megtekinteni az ingatlant kérem hívjon.

Elérhetőségeim:
Nagyapáti Ágota
0630/374-4747
nagyapati.agota@ving.hu alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, prémium anyagok, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, közös tároló, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, napelem, szúnyogháló, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Északi városrész, Szeged Északi városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6643069


+36 30

Ingatlannet kód: NET6643069


Az általad megtekintett eladó Szeged, Északi városrészi (Szeged Északi városrész) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 58,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 090 741 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Nagyapáti Ágota referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643069. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Északi városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.