star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 95 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 95 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 95m²


Ár:

54 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Az eladó ingatlan Szegeden a Róna utcában található, egy 2004-ben épült társasház 3. emeletén.

A lakás tetőtéri, belső kétszintes, 95 m2 alapterületű (hasznos alapterület 72 m2) amerikai konyha-nappali, három hálószoba, dolgozószoba (vagy háztartási helyiség) fürdőszoba WC-vel, külön WC és loggia helyiségekkel,valamint tartozik még hozzá egy a társasház udvarán lévő  autóbeálló is.

Kifogástalan állapotú, ízléses, jó elosztású, déli fekvésének köszönhetően kifejezetten világos lakás, ide csak költöznie kell!

A rezsi költsége kedvező, a fogyasztás minden tekintetben a kedvezményes sávhatáron belül van.

Az ingatlan fűtése  gáz-cirkó  radiátor hőleadókkal,  a hűtésről  az alsó és felső szinten is egy – egy klíma gondoskodik.

A társasház  mindössze 6 lakásos, rendezett, jó lakóközösséggel!

Az  infrastruktúra kitűnő, a belváros, az új sportlétesítmények, bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, orvosi rendelő , gyógyszertár, a tömegközlekedés minden eszköze pár perces sétával elérhető.

Ez a kifejezetten otthonos lakás családoknak saját lakhatásra , de befektetésnek is kiváló lehetőség!

Szeretettel ajánlom! Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Szeged, Felsőváros, Róna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6465388


+36 20

Ingatlannet kód: NET6465388


Az általad megtekintett eladó Szeged, felsővárosi (Róna) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 577 895 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jantó Gabriella referens az Aktív7 Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6465388. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.