star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

32 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Felsőváros

  • 55m²


Ár:

32 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szegeden, Felsővároson, a Pick Arénához és a Tiszavirág Spotuszodához közel kínálok megvételre egy azonnal költözhető, erkélyes, 55 nm-es, 2. emeleti panellakást. Az épület rendezett társasház, a lépcsőházat újra burkolták. A lakás világos, az erkélyes szoba épületek által körbevett zöld területre néz. A lakás ablakai újak, műanyag nyílászárók vannak, a villanyvezetékeket cserélték, új kismegszakító tábla lett beépítve, a fűtőtesteken digitális költségmegosztó lett felszerelve.

Ezt a környéket azért szeretik, mert kiváló a közlekedés, ingyenesen lehet parkolni, a bevásárlást helyben intézhetjük, minden közel van, sok a zöld és így barátságos, nagyon sok fiatal költözik ide, az idősebb korosztály viszont szépíti az épületek környezetét.

Egyéb jellemzők:

Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Szeged, Felsőváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648926


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648926


Az általad megtekintett eladó Szeged, felsővárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A panellakás ára 32 millió Ft, négyzetméter ára 581 818 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajdú Olga referens az Aktív7 Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648926. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Felsőváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.