star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

70,68 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 67m²


Ár:

70 686 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szegeden, az Árkádtól 500 méterre, a Kálvária tér közelében új építésű, 3 szintes, liftes, 18 lakásos társasházban 2023 őszén, kulcsrakész átadással modern tervezésű lakásokat kínálok eladásra.
A 32-96 m² alapterületű lakások közül mindenki megtalálja a számára megfelelő otthont. Garázs és beálló vásárolható.
A hirdetésben található lakás udvari, alapterülete 67 m2.
Az ingatlan a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelel, mind szerkezetileg, mind esztétikailag és nem utolsó sorban energetikailag is!
Fokozottan energiatakarékos kialakításának köszönhetően Önnek minimális rezsiköltségekkel kell számolnia, amely a kiváló minőségű prémium falszerkezetnek, nyílászáróknak és szigetelési technológiáknak köszönhető (lift, 3 rétegű, hőszigetelt üveg, hő- illetve hangszigetelt fal aljzat, padlófűtés, 10 cm-es külső szigetelés).

- új építésű társasház
- kulcsrakész
- lift, tágas lépcsőház
- garázs, illetve kocsibeálló vásárlási lehetőség
- prémium minőségű anyagok
- alacsony fenntartás
- frekventált elhelyezkedés
- jó tömegközlekedés
- értékálló befektetés
A kitűnő tömegközlekedésnek köszönhetően számos busz- és villamosjárat segítségével juthatunk el Szeged bármely részére.
A közelben a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások (élelmiszerüzlet, iskola, patika) és a belváros is mindössze 10 perc sétatávolságra elérhető.

Igény szerint teljes műszaki paramétereket rendelkezésre tudok bocsátani.

CSOK, babaváró igényelhető, és hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.
Szabó Ernő 30-416-2393
Prémium ingatlanértékesítő alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Móraváros, Szeged Móraváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6454190


+36 30

Ingatlannet kód: NET6454190


Az általad megtekintett eladó Szeged, móravárosi (Szeged Móraváros) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 70,68 millió Ft, négyzetméter ára 1 055 015 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6454190. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Móraváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.