star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

50,5 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Móraváros

  • 74m²


Ár:

50 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szegeden, Móravároson a Mömax-al szemben négylakásos társasházban szigetelt, földszinti 74 m2-es lakást kínálok eladásra, 16 m2-es garázzsal, kiskonyhával és fás kerttel. A lakást 2018-19-ben újították fel, a villanyvezetéket is rézre cserélték.
Az ingatlanba lépve a közlekedőbe jutunk, ebből nyílnak a 3 külön bejáratú szobák, étkező-konyha-kamra, fürdő és WC.
A szobák parkettásak, a többi helyiségben hidegburkolatot raktak le. A nyílászárók Hungaropan hőszigeteltre lettek cserélve és az ingatlan körben szigetelt, így nagyon kedvező a rezsi. Klímára sincs szükség, mert szép fák lettek telepítve az utcára, melyek árnyékot biztosít az ingatlanra, sőt a parkoló autókra is. A fűtést kondenzációs kazán szolgáltatja hőleadó radiátorokon keresztül, valamint egy működőképes fatüzelésű cserépkályha is rendelkezésre áll. A melegvizet kondenzációs kazán melegíti.
A bejáratnál automata kapunyitás segíti a kényelmet. A garázsba az oldalbejáraton keresztül tud beállni.
Az eladási ár magába foglalja a lakást, a garázst, a kiskonyhát, a kertrészt.
Bevásárló központ 1 km, villamos/buszmegálló 500 méter távolságra. Óvoda, iskola a közelben.
Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így sokkal eredményesebben fogunk célba érni. CSOK, babaváró, hitel igénybe vehető az idén (2024-től városban nincs CSOK).

Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő
Prémium Ingatlanérétkesítő: +36 30 416 2393 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, amerikai konyha, új villamoshálózat, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Móraváros, Szeged Móraváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6532073


+36 30

Ingatlannet kód: NET6532073


Az általad megtekintett eladó Szeged, móravárosi (Szeged Móraváros) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 50,5 millió Ft, négyzetméter ára 682 432 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ernő referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6532073. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Móraváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.