star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 113 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 113 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 113m²


Ár:

56 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1965
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged Újszeged városrészében, a Pillich Kálmán utcában eladó, egy 1965 - ban Magasföldszinti , Normál állapotú 113 nm - es, tégla építésű, nappali plusz kettő szobás, dupla loggiás lakás, melyhez egy mélygarázs és pice is jár hozzá.
Az ingatlan tehermentes, és azonnal átvehető
A ház valamint rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakás 1 db nappalival, 2 db hálószobával, 1 db fürdőszobával, külön Wc-vel, közlekedővel, loggiákkal rendelkezik. Az ingatlan elhelyezkedésre, kialakítása miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos lakások sorából és egyedülálló választássá teszi azt.
Az ingatlan gáz - cirkó (radiátor) gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony.
A lakás délnyugati fekvésű, napfényes ingatlan.

A környék infrastruktúrája tökéletes, tömegközlekedés, iskola, óvoda, élelmiszerboltok, kisboltok Napfény fürdő 1 percnyire az ingatlantól.
Helyiségei:
- nappali
- 2 Szoba
- konyha
- fürdő
- wc
- közlekedő
- loggiák
- mélygarázs

Az ingatlan megtekintése rugalmas.

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, saját tároló, napvédő rolók, garázs lehetőség, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Újszeged, Szeged Újszeged, Pillich Kálmán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642209


+36 70

Ingatlannet kód: NET6642209


Az általad megtekintett eladó Szeged, Újszegedi (Szeged Újszeged, Pillich Kálmán utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 113 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 503 540 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642209. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Újszeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.