star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,3 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 55m²


Ár:

39 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
3
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Az évek során volt olyan ügyfelem, aki csakis kizárólag a Hargitai utcában keresett lakást. Azóta is gyakran felmerül az utca neve, amikor arról beszélgetünk, ki, hol tudná elképzelni a jövőjét. Újszegeden, Madártelepen kínálom eladásra ezt a 2 szoba + hallos lakást, melyet a kedved szerint alakíthatsz.

Minden, amit tudni érdemes a lakásról:
- a szendvics – tégla - panelből épült ház 3. emeletén, zárószinten található.
- a 65/55 m2 lakás 2 szoba + hallos elrendezésű, melyet a lodzsa tesz teljessé.
- fűtését kondenzációs gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal.
- a klíma kiváló elhelyezése biztosítja az egész lakás kellemes nyári hőmérsékletét.
- nyílászárói eredetiek. Az állóablakok műanyag, míg a tetőtéri ablakok keretei fából készültek. Szúnyoghálóval, redőnnyel az álló ablakok felszereltek.
- villamosvezetéke alumínium. Az 1 fázisú hálózaton 22 A erősségű áram került bevezetésre.
- a szobák burkolata szőnyegpadlós. A többi helyiség burkolata a házzal egyidős, így az új tulajdonos ízlése szerint alakíthatja azokat.
- a földszinten zárható, közös tároló áll a lakók rendelkezésére.

Ajánlom azoknak, akik számára fontos a kertvárosi miliő és nem ijednek meg a felújítástól. Legideálisabb választás egy pár részére, mert ha bővül a család, akkor is kényelmes életteret biztosít. A közvetlen közelében bölcsöde, óvoda, játszótér, élelmiszer bolt és buszmegálló is található. A ház fekvéséből adódóan a parkolás sem okozhat gondot.

Ha látsz fantáziát a lakásban és el tudnád képzelni itt az életed, ha ezzel kapcsolatban kérdése van vagy megtekintenéd, fordulj hozzám bizalommal!
Hitelfelvétel, illetve jogi ügyintézés kapcsán is szakértőkkel állok rendelkezésre.

Varga M. Judit
+36 20 311 9405


Elhelyezkedés

Szeged, Újszeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643442


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643442


Az általad megtekintett eladó Szeged, Újszegedi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 39,3 millió Ft, négyzetméter ára 714 545 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga M. Judit referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643442. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Újszeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.