star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged

  • 60 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

40 millió Ft

Eladó lakás Szeged

  • 60 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Szeged

  • 60m²


Ár:

40 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Szobák száma
1
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Igényes, újszerű tégla lakás keresi új tulajdonosát! Miért jó ez a tetőtéri lakás? Egyrészt erre az emeletre már csak az jön fel, aki itt lakik... Másrészt pedig nem mászkálnak a fejünk felett. Kevesebb a zaj, a por, és a tetőtéri lakások mindig nagyon világosak. Ez pedig egy nem mindennapos, belső kétszintes lakás. Befektetésnek, 1-2 főnek egyszerűen tökéletes!

A földszinti részen amerikai konyhás nappali található melyből a konyhabútor az új tulajdonosra vár. Van itt még egy mosdó is, wc-vel. Padlófűtés, igényes burkolat, enyhén rusztikus stílus jellemzi.
Az emelet pedig nagyon ötletes, és igazából ide úgyis csak az megy fel, aki itt lakik, tehát egyáltalán nem zavaró, hogy jóformán csak a szobán van fent ajtó, a többi szinte egy légtér. Benne egy álló káddal (Wellis), zuhanyzóval, mosdókagylóval, és egy fantasztikus infraszauna is került ide. Az emeleten egyébként radiátoros fűtés van.
Lent 1 db műanyag síkablak található, a többi Facro fa ablak, rajta árnyékoló és fényvédő.
A lakásban 1 db légkondicionáló van jelenleg felszerelve, de még további kettőnek van kiállás előkészítve. Riasztó előkészítés szintén megvan.
Aranyos kis lakás ez a maga 60 m2-ével (nettó 44 m2), melyhez az udvarban egy kocsibeálló is tartozik (az ára a lakás vételárán felül 2,5 millió Ft).

Jöjjön el, nézze meg személyesen!
Amennyiben további kérdés merül fel Önben vagy időpontot szeretne egyeztetni a megtekintésre, keressen bátran!További kínálatunkat keresse az eXtraIngatlan iroda hivatalos weboldalán: https://extraingatlan.com .


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6333618


+36 70

Ingatlannet kód: NET6333618


Az általad megtekintett eladó szegedi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 666 667 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Matusik Edina referens az eXtra Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6333618. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.