star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

53,4 millió Ft

Eladó lakás Szeged

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged

  • 73m²


Ár:

53 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS ALSÓVÁROSON

Szeged frekventált részén, egyetemekhez közel, a Pálfy utcában eladó a a '90-es években épült, 6 lakásos társasházban található 1.emeleti 73 m2-es tégla lakás.
Az ingatlan kiváló lehetőség albérleteztetésre, vagy rövid távú kiadásra is, hiszen 3 külön nyíló szobából,egy étkező-konyhából , 2 külön fürdőszobából és egy nagy, erkélyből áll.
A lakás fűtése gáz-cirko rendszerű radiátoros hőleadókkal.

A lakáshoz tartozik egy utcai garázs is, ami külön hsz-on szerepel, az ára 8,5 M Ft.

Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel költözhető.

NÉZZE MEG AJÁNLATUNKAT SZEMÉLYESEN IS! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363257


Elhelyezkedés

Szeged, Pálfy u.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613649


+36 30

Ingatlannet kód: NET6613649


Az általad megtekintett eladó szegedi (Pálfy u.) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 53,4 millió Ft, négyzetméter ára 731 507 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth László referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613649. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.