star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

54,4 millió Ft

Eladó lakás Szeged

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szeged

  • 52m²


Ár:

54 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2019
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeged belvárosához közel, a Bécsi körúton eladó, ez a 3. emeleti, tetőteres, nagyon jó állapotú, 51,94 m2-es, ERKÉLYES lakás!
A társasház 2019-ben épült, 15 lakásos épület, lift nem került beépítésre.


A lakásban egy amerikai-konyhás nappali és egy hálószoba került kialakításra, a fürdőszoba és a toalett külön helyiségben található, a fürdőszoba káddal felszerelt, illetve 2 nm-es erkély szolgálja az itt lakók kényelmét.

A lakás KLIMATIZÁLT, az eddigi gáz-, áramszámlák alapján kijelenthető, hogy ALACSONY rezsijű, de természetesen fogyasztásfüggő a fizetendő költség. Minden közmű fogyasztást saját, egyedi mérőórával mért mennyiség után kell fizetni. A közös költség kb. 11-12 000 Ft/hó. A fűtést és a használati meleg vizet kondenzációs kazán biztosítja, radiátorok adják le a meleget. Külön figyelemre méltó a fürdőszobát és részben a nappalit is bevilágító FÉNYCSATORNA, amely rendkívül ritka, s amely emiatt rendkívül különleges adottsága is a lakásnak.

Fontos, hogy a lakás a TELJES BÚTORZATTAL ELADÓ, AMI A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI! A konyha kitűnően gépesített, többek között mosogatógép is az itt élők kényelmét szolgálja, természetesen a hűtő- és mosógép is az ingóságok közé tartozik.

A lakás a TIK-hez közel fekszik, de a belváros többi része is 10-15 perc alatt elérhető akár gyalog, akár biciklivel is, de többféle tömegközlekedési eszköz is megtalálható pár percnyi sétára a társasháztól.
Az ingatlanban jelenleg bérlő élvezi a lakás kiváló adottságait, aki szívesen maradna továbbra is. Amennyiben valaki saját részére keresi a tökéletes megoldást, 30 napos felmondási idővel tud számolni a bérleti jogviszonyt illetően.

A lakáshoz tartozik egy garázs is (17,82 m2), amelynek ára 9,2 millió Ft, és a lakást csak a garázzsal lehet megvenni. A garázs egyébként nagy szolgálatot tesz akár befektetésre, akár saját célra kívánja megvásárolni valaki, mert a városrész már fizetős parkoló övezet. Ez a tapasztalatok szerint jelentősen megnöveli a keresletet a garázsok iránt.

A lakás ára: 54,4 millió Ft

Telefonszám: +36 30 456 57 76 vagy +36 30 398 91 48


Elhelyezkedés

Szeged, Bécsi körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+30456

Ingatlannet kód: NET6629336


Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései

+30456

Ingatlannet kód: NET6629336

Mester Ingatlaniroda Szeged

Mester Ingatlaniroda Szeged

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szegedi (Bécsi körút) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 2019. A téglalakás ára 54,4 millió Ft, négyzetméter ára 1 046 154 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Rókus Press Bt referens a Mester Ingatlaniroda Szeged irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629336. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.