star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros 1. kép

Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Belváros

  • 50m²


Ár:

28 900 000 Ft

Közös költség
11,3 ezer Ft
Emelet
10.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Panorámás
Erkély, terasz mérete
3 m²

Az ingatlanról:

Székesfehérváron a Történelmi belváros közvetlen közelében a Tolnai utcában 50 nm-es 2 szobás, erkélyes, jó állapotú tehermentes 10-ik emeleti lakás eladó. A panelprogram keretében a műanyag nyílászárók cserélve lettek és a társasház külső szigetelést kapott , tető szigetelve lett. Közös költség 11300 ft  ami már nem tartalmazza a panelprogramot mert kifizetve. A lakás az eredeti állapotban van, de igény szerint felújítandó saját ízlés szerint. A konyhában fehér beépített konyhabútor és álló szekrény található. A fürdőszoba, WC különálló és fehér csempével burkolt. A szobák , előszoba  laminált padló/szőnyegpadló/linóleum. Az erkélyről nagyon szép panorámás kilátás a Palotavárosi központi parkra néz. A társasház 2 bejárattal rendelkezik amiből a park felőli bejárat akadálymentesített. A lépcsőház kulturált, tiszta és rendezett. Autóbuszpályaudvar, Alba Pláza, üzletek, boltok, konditerem közvetlen közelében minden elérhető gyalog. Befektetésnek kiválóan alkalmas mert a lakást 5 éve albérlők lakják és szívesen maradnának. Viszont ha saját lakhatásra szeretnék megvásárolni akkor 1 hónap a kiköltözési határidő és birtokba vehető. Személyes megtekintés a megadott elérhetőségen keresztül időpont egyeztetéssel. 


Elhelyezkedés

8000, Székesfehérvár, Belváros, Tolnai utca utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6637574


+36 30

Ingatlannet kód: 6637574


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, belvárosi (Tolnai utca utca ) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 578 000 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh István hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637574. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.