star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Palotaváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,8 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Palotaváros

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Palotaváros

  • 55m²


Ár:

33 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1987
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nem szeretne a felújításokkal bajlódni?
Azonnal költözhető lakást, vagy Befektetésnek keres?

Akkor ez a lehetőség, most Önre vár!!

Székesfehérváron a Palotavárosban, zöld övezetre néző 4. emeleti, jó állapotú KÉT SZOBA hallos, ERKÉLYES, 55 m2-es, DNy-i tájolású, azonnal költözhető, alacsony rezsijű lakás eladó.

A szobákon kívül a lakás magában foglal egy előszoba-közlekedőt, egy konyha-étkezőt, egy fürdőszobát, egy mellékhelyiséget és egy erkélyt.
A négyemeletes, jól karbantartott, távfűtött panelépület a panelprogramon átesett, megtörtént a ház külső hőszigetelése és a nyílászárók cseréje. A közös költség 8.350,- Ft.
A lakásban a következő felújítások történtek:
- a biztonsági bejárati ajtó februárban lett beépítve
- minden helyiség frissen festett
- 8éve a konyhába új a bútor a szobákba laminált padló került
- a lakás minden helyiségében a falak glettelve lettek
- a villanyvezetékek részlegesen cserélve vannak, új kismegszakító tábla lett felszerelve
- az ablakokra redőny és szúnyogháló került

A környék csendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, kisebb kiszolgáló egységek, a háztól gyalogosan mind pár perc alatt, a történelmi belváros, 10 perc sétával elérhető.
A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel és autóval is nagyon könnyen megközelíthető. Autóval a ház környékén a parkolás INGYENESEN lehetséges!

Ne gondolkodjon, jöjjön és nézze meg!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
3m²
Hall
6m²
Nappali
18.5m²
Szoba
12m²
Konyha
6.7m²
Wc
0.8m²
Fürdőszoba
2.5m²
Előszoba
7m²

Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Palotaváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640142


+36 70

Ingatlannet kód: NET6640142


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, palotavárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 33,8 millió Ft, négyzetméter ára 614 545 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth László referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640142. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Palotaváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.