star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Szedreskert

  • 60 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

38,3 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Szedreskert

  • 60 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Szedreskert

  • 60m²


Ár:

38 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
4.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérváron a Szedreskerti lakónegyedben, a Liget soron 60 m2-es 2 + 2 félszobás francia erkélyes panellakás, 4 emeletes társasház zárószintjén eladó.
Alacsony rezsi, egyedi hőmennyiség mérő a radiátorokon, világos, napfényes, jó elosztású, beépített tárólószekrényekkel.
Rendezett csendes lépcsőház, minden szinten 2 lakással.
A lakás mellett a szomszéddal közös tároló helyiség található, a földszinten kerékpár és babakocsi tároló.

A beltér:

Pár dolog, hogy miért is jó a 4. emeleten lakni:
1. Jobb fizikai állóképesség: a lépcsőzés rendszeres gyakorlása javíthatja az állóképességet és az általános egészséget. Ha egy nap kétszer megmászod már tettél valamit az egészségedért.
2. Magasabb szintű biztonság: mivel kevésbé valószínű, hogy a legfelső emeleti lakásokhoz bejutnának illetéktelen személyek, ezért ezek a lakások általában biztonságosabbak.
3. Jobb kilátás: általában nagyszerű kilátást kínálnak, mivel nincsenek más épületek, amelyek takarják a panorámát. Kevésbé vannak kitéve a porral és a szennyeződésekkel járó problémáknak, amely hozzájárulhat egy tisztább környezethez.
4. Távolabb a földszinttől: kevésbé érintettek az esetleges földszinti problémákkal, például árvizekkel vagy beázásokkal.
5. Több természetes fény: általában több természetes fényt kapnak, ami kellemesebb lakókörnyezetet teremthet.
6. Magasabb elszigeteltség: távolabb vannak az utcától és a közeli zajforrásoktól, nincs felső szomszéd, így csendesebb és nyugodtabb környezetben élhetünk.

A környékről:

Elhelyezkedése szempontjából nagyon kedvező és közkedvelt, mivel karnyújtásnyira fellelhető: iskola, óvoda, játszótér (Koronás park), uszoda, strand, buszmegálló, élelmiszer boltok, éttermek, csónakázó és horgász- tó, Bregyó sportcentrum, Rózsaliget, edzőterem, fodrász, cukrászda, belváros.

További segítséget tudunk nyújtani Önnek az alábbiakban:
költöztetés, ingyenes bankfüggetlen hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány elkészítés, értékbecslés, ügyvédi közreműködés, statikai felmérés, geodéta-földmérés, lakberendezés, generálkivitelezés, lakásfelújítás, kert és nem utolsó sorban tereprendezésben.


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Szedreskert, Liget sor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640216


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640216


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, szedreskerti (Liget sor) panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 38,3 millió Ft, négyzetméter ára 638 333 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mó+Ka Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640216. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Szedreskert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.