star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

32,99 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 51m²


Ár:

32 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Felújított lakás eladó a Rádió lakótelepen - Ideális fiatal pároknak és egyedülállóknakLeírás:Fedezze fel ezt a kiváló állapotú, modern és világos lakást a Rádió lakótelepen. A 3. emeleti, zárószinti lakás 51 m² alapterületű, 1,5 szobával rendelkezik, melyek méretei 20 m² és 13,5 m².Jellemzők:Szobák: 1,5 szoba (20 m² és 13,5 m²)Fűtés: Konvektoros fűtésMelegvíz: Villany bojlerKonyha: Tágas, 8 m²-es, felújított (konyhabútor nélkül)Felújítások: 2 éve, beleértve a villanyvezetékek és vízcsövek cseréjét, laminált padlózást, és a fürdőszoba teljes felújításátAblakok: Mindenhol műanyag ablakok, amelyek nem néznek másik épületreParkolás: Ingyenes parkolás a ház előttKörnyék:Közlekedés: 5 perc sétára a vasútállomás, 1 perc a buszmegállóOktatási intézmények: Óvoda (3 perc séta), bölcsőde (5 perc séta), iskola (10 perc séta)Egészségügyi szolgáltatások: Orvosi rendelő (10 perc séta)Bevásárlás és szolgáltatások: Bevásárló központ, posta, bankautomata (5 perc séta)Közlekedési kapcsolatok: Sóstó ipari parkhoz buszjáratok, M7 autópálya (10 percen belül elérhető)Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik kényelmes, modern otthont keresnek kiváló infrastruktúrával. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy saját otthona legyen ebben a keresett lakótelepen!


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602844


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6602844

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa távfűtés. A csúszózsalus lakás ára 32,99 millió Ft, négyzetméter ára 646 863 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602844. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.