star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

46,99 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 69m²


Ár:

46 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1962
Emelet
2.
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SZÉKESFEHÉRVÁR Belvárosában a Romkert mellett eladó egy 69 m2-es 3 szoba + hallos, erkélyes, egyedi fűtéses, felújítandó tégla lakás. I.á.: 46,99 M Ft Tel.: 06(20) 3370 424
A LAKÁS az épület 2. emeletén egy belső, zárt udvarra nyíló függőfolyosóról nyílik. Mérete 69 m2, + 3 m2 erkély. Elrendezése: 3 szoba, hall, konyha, fürdőszoba, wc, spájz, közlekedő. A legnagyobb szoba erkélye a Várkörútra nyílik. A lakás teljes mértékben felújítandó állapotú, eredeti nyílászárókkal, burkolatokkal, gázkonvektoros fűtéssel. Lakáshoz tartozik egy kb. 5 m2-es száraz pince. 
A HÁZ 1962-ben épült, téglából. Szintenként 6 lakás került benne kialakításra. Tiszta, karbantartott lépcsőháza van, tágas, világos folyosókkal. Az épület mögött parkosított, zárt belső udvar fekszik. Az épület mellett a Zsuzsanna-forrás és egy kis park található. Az épülettől balra és az épület mögött is egy-egy új, modern ház épült, mely rendkívül vonzó látványt nyújt, emeli a környék színvonalát. 
KIKNEK AJÁNLOM? Mivel a lokációnak köszönhetően az épületben több ügyvédi-, és egyéb iroda található, így azt gondolom, hogy hasonló - presztízs értékű - iroda kialakítására ez az ingatlan egy teljes felújítás után kiválóan alkalmas. Lakhatási célra a belső elrendezése és tágassága miatt szintén jó választás.
I.á.: 46,99 M Ft
Tel.: 06(20) 3370 424
Vevőink, érdeklődőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618860


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6618860

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1962, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 46,99 millió Ft, négyzetméter ára 681 014 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Erika referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618860. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.