star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 53m²


Ár:

28 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérváron, a Tóvárosi lakónegyedben, 53m2-es, KÉT SZOBA HALLOS, 4. emeleti, DK-i tájolású, átlagos állapotú lakás eladó!

A két szobán kívül, a lakás magában foglal egy előszoba-közlekedőt, egy konyha-étkezőt, egy hall részt, egy fürdőszobát, és egy mellékhelyiséget. Az ablakok két irányba néznek, szép panorámás kilátást nyújtanak!
A távfűtött panelépület jól karbantartott, megtörtént a ház külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréjét a tulajdonos végezte. A közös költség 11.450,- Ft, amely jelenleg tartalmazza a ház villamos vezeték cseréjének költségét.
A szobákban, konyhában és a vizes helyiségekben pvc padlóburkolatok találhatóak, az előszoba laminált padlóval burkolt. A fürdőszoba és a konyha felújítása 15-18éve történt meg. Nézd meg és FORMÁLD SAJÁT IGÉNYEIDRE, hogy ez lehessen álmaid otthona vagy akár a legjobb befektetésed!

A lakás a Belvároshoz közel, frekventált, kulturált helyen található. Gyalogosan 5 percre bevásárlásra alkalmas üzletek ( ALDI, LIDL, Rossmann), iskola, óvoda könnyedén elérhetőek.
Közterületi parkolók díjmentesek.

Közlekedés szempontjából a lakás nagyon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, a helyi járatos 20, 22, 23, 24, 25, 26 autóbuszokkal, amelyek megállója a lépcsőháztól pár percre található. A vasútállomás gyalogosan 15percre van.

Ne gondolkodjon, jöjjön és nézze meg!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Konyha
6.79m²
Szoba
12m²
Hall
6m²
Nappali
18.5m²
Fürdőszoba
2.5m²
Wc
0.9m²
Előszoba
7.2m²

Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618883


+36 70

Ingatlannet kód: NET6618883


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 537 736 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth László referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618883. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.