star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

31,5 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 52m²


Ár:

31 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ha nyugalomra, de mégis a város közelségére vágyik, akkor Önnek javaslom ezt a Szedreskerti lakónegyedben levő 2 szobás, tizedik emeleti, felújítandó lakást. Ha pedig nyüzsgésre vágyik, akkor a belváros és a Pláza is tíz perces sétával elérhető. Pároknak, kiscsaládosoknak ideális, mert a nappali és a másik szoba elég kuckót biztosít mindenki számára. Nem beszélve az iskola, óvoda, bölcsőde és a Koronás park nevű népszerű játszótér közelségéről. Élvezze a gyönyörű panorámát mindegyik irányba, vagy csak élvezze a csendet, hiszen a tizedik emeletre már nem hallatszik fel az város hangja és a felső szomszédot sem kell hallgatni!

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A külső nyílászárók is újakra lettek cserélve. Ezeknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony. A meleg ellen a nemrég beszerelt klíma segít védekezni.
A szobák és az előszoba pár éve új laminált parketta burkolatot kapott. A falak is akkor lettek festve. A lakás átlagos állapotú, de a mai kor igényeihez mérten felújításra szorul. Ettől függetlenül minden működik és a birtokbaadás után, akár azonnal használható akár a jelen állapotában is.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. A belváros, bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, piac, uszoda, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények maximum 10 perces sétára találhatóak. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Az autósok is örülhetnek, hiszen számukra pedig ingyenes parkoló áll a rendelkezésre. A ház közelében található a Koronáspark játszótér is.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, új nyílászárók, erkély, klíma, közös tároló, külső hőszigetelés, panelprogram, optikai internet kábel, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Székesfehérvár Szedreskerti lakónegyed


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636187


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636187


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Székesfehérvár Szedreskerti lakónegyed) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 31,5 millió Ft, négyzetméter ára 605 769 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636187. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.