star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 54m²


Ár:

34 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
8.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérváron a Palotaváros városrészben a BELVÁROSHOZ közel, 54 m2-es panellakás eladó. Az ingatlan 10 emeletes házban található a 8. emeleten, panorámás kilátással. Csendes, jó fekvéséből adódóan közepesen világos. 2 szobával, erkéllyel, külön fürdőszobával, wc-vel, egy nagy előszoba-étkezővel valamint a földszinten egy közös bicikli tárolóval rendelkezik. Az épület a panelprogram keretein belül 5 cm vastag szigetelést és színezést kapott. A műanyag nyílászárók cseréje is megtörtént. A ház rendezett, a környéke biztonságos, kulturált, a társasháznak nincs tartozása, a lift felújítása megtörtént, sőt megtakarítással is rendelkeznek. A lépcsőház tiszta, akadálymentes. A lakás nappalijában és a szobában laminált padló, a konyhában, folyosón, fürdőben, wc-ben világos színű járólap található. A lakásban egy hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes időt az átmeneti időszakokban. A nappali erkélyre nyíló nyílászáróira alumínium redőnyök kerültek. A konyha ablakon a műanyag redőny mellett szúnyogháló is van. A szobán műanyag redőny található. Az erkélyt járólappal burkolták, illetve műanyag redőnyökkel zárhatóvá tették. A lakás alacsony rezsijű, távfűtéses, a közös költség 14.500 Ft/hó. Környéken megtalálhatók boltok (Spar, Lidl, Aldi - 150 m-en belül), orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda is. A Jancsár utcai autóbusz decentrumból 9 buszjárat, a Csapó utcai megállóból 11 buszjárat indul, így az 5 perces sétatávolságra lévő megállókból a város minden pontjára gyorsan, könnyedén el lehet jutni. A Belváros 10 perc sétával elérhető.Két gyermekes CSOK plusz támogatás igénylésére megfelelő nagyságú a lakás. Babaváró támogatás + CSOK plusz hitellel, önerő nélkül is megvásárolható, a havi törlesztőrészlet kb. 170.000 Ft. A lakás tehermentes, bármilyen pénzügyi megoldással megvásárolható.

Referencia szám: LK059568-IN


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642583


Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642583

Antalné Gergő Mária

Antalné Gergő Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 646 296 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antalné Gergő Mária referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642583. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.