star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 62m²


Ár:

41 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Közel a nyüzsgés, de mégis csendes ez a lakás, mert nem főútvonal mellett van és a 3. emeltre már szinte semmi sem hallatszik fel. A Pláza és a Fehér Palota Székesfehérvár két legismertebb kereskedelmi központja. Ez a lakás pedig körülbelül 5 percnyi sétára található tőlük. Pároknak, családosoknak ideális, mert a nappali és a másik két szoba elég kuckót biztosít mindenki számára. De a bérlők között is népszerű a környék, tehát befektetőknek is ajánlom.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve kívül és belül is. Ezeknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony. A nyári meleg elviselését pedig klíma és árnyékolók.
A konyhabútort már újabbra cserélték, ami értelemszerűen itt marad és a következő háziasszony munkáját fogja megkönnyíteni.

A fürdőszoba is megújult. Korszerű zuhanykabin lett beépítve és egyedi bútorok, látványos csempeburkolatok.

Már csak egy festés kell és pár szoba burkolatát érdemes igény szerint cserélni a költözéshez.

Az előszobában levő beépített szekrény sok mindent elnyel, de ha mégis lesz valami, ami költözéskor nem fér be a lakásba, akkor a földszinten levő pincerész is a rendelkezésre áll.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, piac, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak. De a hangulatos belváros eléréséhez is csak pár percet kell sétálni. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető és onnan indulnak a távolsági buszok is. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. De az autósok is örülhetnek, hiszen számukra pedig mindig szabad parkoló áll a rendelkezésre a ház körül pár ezer forintos éves díjért. A Palotavárosi tavak csak pár száz méterre vannak horgászási, sportolási lehetőséget kínálva.

Jöjjön, csapjon le rá, amíg más el nem viszi! Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és földhivatali ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, új nyílászárók, klíma, közös tároló, külső hőszigetelés, napvédő rolók, panelprogram, optikai internet kábel, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Székesfehérvár Palotavárosi lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6645887


+36 70

Ingatlannet kód: NET6645887


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Székesfehérvár Palotavárosi lakótelep) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 669 355 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645887. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.