star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentgotthárd

  • 58 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó lakás Szentgotthárd

  • 58 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szentgotthárd

  • 58m²


Ár:

43 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2014
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ide csak be kell költözni!Szentgotthárdon a Corner Parkban vált eladóvá, ez a 2014-ben minőségi alapanyagokból épült 58 négyzetméteres legfelső emeleti társasházi, erkélyes lakás.Hószivattyú - Háromrétegű nyílászárók - Klimatizált nappali-konyha - Alacsony rezsi - Wifi és kábel tv - BútorozottanA hőszivattyús központi fűtéssel ellátott lakásban, a külső falszigetelésnek és háromrétegű fa nyílászáróknak köszönhetően alacsony a rezsi, a fűtést szinte csak a leghidegebb hónapban kell bekapcsolni.A nyílászárók redőnnyel ellátottak. A déli fekvésnek köszönhetően a lakás világos és a 6 négyzetméteres erkély balkonkiskertnek is tökéletes.Burkolatok parketta és kerámia.A lakásban egy nappali-konyha-étkező rész található, két hálószoba,fürdőszoba wc és közlekedő. A nappali garnitúrát és hálószoba ágyat leszámítva bútorozottan kerül eladásra.A lépcsőházból 8 lakás érhető el, a harmadik emeleten 2 lakás található. A rendezett lépcsőház földszintjén a babakocsik számára ideális tárolási lehetőség található.A társasház belső udvarán játszótér és vásárolható parkolási hely áll rendelkezésre. A háztömb belső udvarába és a lépcsőházba is a bejutás csak kóddal (kulccsal) lehetséges.A lakáshoz nincs parkolóhely kijelölve, megállni a háztömb előtt díjmentesen lehetséges.A lakás tulajdonosa az utcai oldalon bérel garázst, ez a bérleti lehetőség fenn áll az új tulajdonos részére is. Jelenleg 30 ezer Ft havonta.A közös költség, amely a fűtést, vízfogyasztást és üzemeltetési költségeket tartalmazza (takarítás, szemétdíj, közös helységek villany ktg.) 15-20 ezer forint havonta.CSOK Plusz igénybe vehető, hitelügyintézésben tudunk segíteni. Szentgotthárd- kisváros, itt minden elérhető távolságban megtalálható.Ezt a lakást keresed, ha nem akarsz bajlódni a költözéssel és fontos számodra a minőség.Gyere, nézzük meg együtt!

Referencia szám: LK022990-IN


Elhelyezkedés

Szentgotthárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614626


HASONLÓ INGATLANOK


28 500 000 Ft

Szentgotthárd

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 52m²

49 500 000 Ft

Szentgotthárd

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 89m²

43 900 000 Ft

Szentgotthárd

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 58m²
Az általad megtekintett eladó szentgotthárdi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 756 897 Ft, ami a szentgotthárdi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614626. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgotthárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.