star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentgotthárd

  • 89 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó lakás Szentgotthárd

  • 89 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szentgotthárd

  • 89m²


Ár:

49 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

**Nappali + 3 szobás, 0 kilométeres lakás Szentgotthárd szívében, a FLÓRA TÁRSASHÁZBAN**

Az ingatlan és Szentgotthárd ideális választás azok számára, akik a város nyüzsgése mellett Ausztria közelségére is vágynak. A város dinamikus fejlődése mellett továbbra is megőrizte természeti és történelmi értékeit, így a kultúra és a modern életforma tökéletes összhangját kínálja, ahol élvezheti a város nyugodt atmoszféráját. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen exkluzív otthon ELSŐ LAKÓJA lehessen Szentgotthárd szívében!

A lakás világos, napfényes terekkel büszkélkedik, amelyek már ránézésre is otthonosságot sugároznak. Az építkezés során csak a legmagasabb minőségű anyagokat és legmodernebb technológiákat használták fel, így az új tulajdonosnak csak be kell költöznie, és élveznie az új otthona nyújtotta kényelmet és eleganciát. Klímával és konyhabútorral felszerelt.

A József A. u.-ban levő társasház 2022-ben épült, napfényes, tégla szerkezetű háromszintes épületben! Az eladásra kínált ingatlan a 3. emeleten (zárószinten) helyezkedik el. Bruttó 89 nm, nettó 72,43 nm az alapterülete.
Helyiségei:
- előtér
- egylégterű konyha-étkező-nappali
- szoba
- szoba
- szoba
- zuhanyzós fürdő
- közlekedő
- wc

A modern életforma és a magas színvonalú kényelem olyan kombinációját kínálja, amire mindig is vágyott. Az eladó ingatlan különlegességét a házközponti fűtés egyedi mérővel teszi teljessé, így a fűtési költségek pontosan az Ön által használt energia mennyiségének megfelelően alakulnak. A közös költség is pénztárcabarát: 9886,- Ft/hó.

A lakás kizárólagos parkoló használati joggal megvásárolható, melynek ellenértéke a vételáron felül fizetendő, mértéke 1.000.000.-Ft.
A parkoló a társasház zárt udvarán helyezkedik el.

Azonnal költözhető, jogilag rendezett, tehermentes a lakás!

Befektetésnek is tökéletes lehetőség, könnyen bérbe adható!

További információkért és megtekintésért kérem hívjon, vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: LK057035-IN


Elhelyezkedés

Szentgotthárd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6639107


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


28 500 000 Ft

Szentgotthárd

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 52m²

43 900 000 Ft

Szentgotthárd

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 58m²

43 900 000 Ft

Szentgotthárd

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 58m²
Az általad megtekintett eladó szentgotthárdi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 89 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 556 180 Ft, ami a szentgotthárdi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639107. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgotthárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.