star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó lakás Szolnok

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok

  • 55m²


Ár:

24 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szeretné ha csak a költözésre kellene gondot fordítania? Akkor itt egy remek lehetőség az Ön számára!A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Szolnok, Tallinn városrészben egy földszinti, 2 szobás, felújított lakást a benne lévő bútorokkal, háztartási gépekkel.Az eladó lakás jellemzői:-  négyemeletes téglaépítésű épület földszintjén található,-  55 m2 alapterületű,-  a lakáshoz erkély nem tartozik,-  a két szoba laminált padlóval burkolt, a többi helyiség járólap borítású,- a fürdőszoba és a WC közös helyiségben található, ami teljeskörű felújításon esett át, melynek során zuhanyzó lett   kialakítva,-  a meleg vizet villanybojler szolgáltatja,-  a fűtésről konvektorok, a fürdőszobában elektromos fűtőpanel gondoskodik,-  eredeti fa nyílászárók, redőnnyel és ráccsal ellátottak,-  a lakásban beépített szekrények és egy kis kamra nyújt praktikus megoldást tárolás szempontjából,-  a felújítás során a villanyhálózat és a vízvezetékek cseréje megtörtént,-   zárható saját tároló tartozik a lakáshoz (4 m2) és egy kerékpárok tárolására alkalmas közös tároló,-   ingyenes parkolási lehetőség az utcán,-  buszmegálló két percre található, ahonnan könnyen és gyorsan elérhető a belváros,-  a közelben üzletek, boltok, orvosi rendelő, óvoda, cukrászda, szabadidőpark stb.-  csendes, zöldövezeti környezet, Zagyva folyó pár száz méterre,-  teher és jelzálogmentes.  A lakás irányára magában foglalja a benne található bútorokat és háztartási gépeket (mosógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő).BEFEKTETÉSNEK KIVÁLÓ!   Amennyiben a fenti 155805635 számú eladó lakás, vagy bármely a kínálatunkban szereplő ingatlan felkeltette érdeklődését, úgy hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Előszoba
6.8m²
Kamra
1m²
Fürdőszoba
4.5m²
Konyha
7m²
Szoba
15.8m²
Szoba
20m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644725


+36 20

Ingatlannet kód: NET6644725


Az általad megtekintett eladó szolnoki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 445 455 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Mariann referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644725. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.