star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

20,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 30m²


Ár:

20 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
1
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Egyedülállóknak, fiatal pároknak, befektetőknek!

Szombathely legkellemesebb lakótelepén ajánlom a leendő lakásvásárlók figyelmébe ezt a kis lakást. Egy nagy szobából áll, ahonnan egy szép, virágos erkélyre léphetünk, kilátással a parkra. Az ablakcsere megtörtént, a fűtésről a Távhő gondoskodik. A fürdő káddal felszerelt és a WC is itt található. Az előszobában, faltól-falig beépített szekrény található, rengeteg holmi tárolására ad lehetőséget.

Az ingatlan igény és ízlés szerint felújítható, átalakítható.

A kis lakás fenntartása rendkívül kedvező, ezért egyedülállóknak, fiatal pároknak első lakásnak, vagy befektetőknek is ajánlható, bérbeadásra.

A lakótelepen minden megtalálható, amire a napi életvitelhez szüksége lehet. A busz közlekedés is kiváló, tehát a belváros is könnyen megközelíthető.

Hitelre van szüksége?  Irodánk díjmentes hitel ügyintézéssel áll minden Kedves Ügyfelünk rendelkezésére. Megtekintése előzetes időpont egyeztetés után lehetséges, melyhez várom hívását: .

 


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580863


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6580863

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szombathelyi panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A panellakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 20,9 millió Ft, négyzetméter ára 696 667 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Rinkó Ibolya referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580863. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.