star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tata

  • 429 m²

    alapterület
  • 9

    szoba

Vételár:

498 millió Ft

Eladó lakás Tata

  • 429 m² alapterület
  • 9 szoba

  • Eladó lakás Tata

  • 429m²


Ár:

498 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2001
Emelet
1.
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Elegáns Lakás, Kivételes Lokáció.
Elegáns Életstílusra Vágysz?

Tata városában, a történelmi vár szomszédságában kínálunk eladásra egy rendkívül exkluzív, 9 szobás, 4 szintes luxus lakást. Ez a kuriózum Tata egyik legkívánatosabb környékén található, mindössze néhány lépésre a vártól és az Öreg tótól.

A lakás modern műszaki megoldásokkal van felszerelve, lenyűgöző belsőépítészettel rendelkezik, és a jól kialakított, funkcionális terek maximális élhetőséget biztosítanak. Minőségi burkolatok és egyedi világítástechnika emeli ki az ingatlan egyediségét. Az épületben lift szolgálja az alagsorból való könnyű megközelítést. Minden szinten található szennyesledobó, amely az alagsorban lévő mosókonyhába vezet. A fűtést gázkazán biztosítja, radiátorokkal és padlófűtéssel a meleg hangulatért. A konditerem és a szauna kiváló lehetőséget kínálnak a pihenésre és az ellazulásra. Az elektromos redőnyök pedig biztosítják a nyugodt zárást éjszaka is.

Az alagsorban található egy 200 m2-es garázs, ami kényelmes parkolást biztosít akár hat autónak is. Az elektromos garázskapun keresztül könnyedén megközelíthető.

A földszinten elhelyezkedik a konyha, szauna, konditerem, fürdőszoba és két szoba. Az 1. emeleten öt hálószoba található, mindegyik saját fürdőszobával, így garantálva a teljes intimitást. A szülői hálóhoz egy terasz, erkély, gardrób és egy előtér is tartozik. Az első emelet külső bejárattal is rendelkezik.

A tetőtérben található a penthaus lakrész, mely lenyűgöző panorámát nyújt a várra és a tóra. A nagy terasz ideális grill partihoz. A konyha-étkező, Mile gépekkel felszerelt, összeköttetésben van a tágas nappalival, ahol egy kandalló kellemes meleget nyújt. Az ingatlan riasztóval és légkondicionálóval felszerelt.

Ez az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, ideális vállalkozások számára is, a városközpont közelsége miatt. Ha Ön is egy ilyen exkluzív helyen szeretne élni, vegyen részt egy virtuális sétán, majd nézze meg személyesen is. Hívjon bizalommal, és ismerje meg közelebbről ezt a luxus otthont!

i.á.: 498000000 Ft
Érd.: Forisek Tímea
tel.:+36202782271
e-mail: toreki.timea@dh.hu

Referencia szám: LK076220-IN


Elhelyezkedés

Tata, Hajdú utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613122


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6613122

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatai (Hajdú utca) téglalakás 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 429 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 498 millió Ft, négyzetméter ára 1 160 839 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Töreki Tímea referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613122. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.