star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,5 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 42m²


Ár:

22 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1969
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Keres egy azonnal birtokba vehető lakást Újváros központjában? Szeretné saját elképzeléseinek megfelelően átalakítani, esetleg kiadni főiskolásoknak?

Most lehetőség nyílik egy kényelmes, alacsony rezsi költségű otthonra Újváros központjában, a Főiskola szomszédságában. Eladó egy 42 négyzetméteres, kétszobás földszinti lakás, ami lakható állapotú, ugyanakkor felújításra szorul. A konyhabútor jó állapotban van, a nyílászárók eredeti fa szerkezetűek. A fürdőszobában kád, mosdó és WC található.

Az épület környezetében zöld parkok, játszóterek és parkolók teszik még kellemesebbé az életet. Újváros egy csendes városrész, ugyanakkor közel található minden, ami szükséges lehet, hiszen a városközpont, a vasútállomás és a buszpályaudvar is könnyen gyalogosan elérhető.

Továbbá, közvetlenül a ház mellett található egy lehetőség garázs vásárlására is, ami 17 négyzetméteres.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és keressen még ma!

VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES! Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! Hívjon!

i.á.: 22500000 Ft
Érd.: Forisek Tímea
tel.:+36202782271
e-mail: toreki.timea@dh.hu

Referencia szám: LK034375-IN


Elhelyezkedés

Tatabánya, Kós Károly utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6572853


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6572853

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tatabányai (Kós Károly utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: az építés éve 1969, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 22,5 millió Ft, négyzetméter ára 535 714 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Töreki Tímea referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572853. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.