star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Tatabánya

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

34 millió Ft

Eladó lakás Tatabánya

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Tatabánya

  • 63m²


Ár:

34 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
panel

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Ne lapozz tovább! Szerintem pont ezt keresed!

Azonnal költözhető 3 szobás lakást kínálok család alapitók vagy akár már családosok részére!
Ha nem szereted a túl sok lépcsőzést, mert fáj a lábad, és a gyerek is nehéz, vagy örülsz, hogy a játszótér és a liget a közelben van és nem kell órákig baktatnod, akkor ezt a lakást neked találtam!

Az ingatlan Tatabánya város központjához egészen közel található meg, a Bánhidai lakótelep egyik közkedvelt részén.
Az első emeleti, 3 szobás, 63 m2 –es alapterületű franciaerkélyes lakás jó rendezettségéből és tájolásából adódóan tágas és világos. Illetve nem utolsó szempont, hogy társasház alagsorában külön tárolók kerültek kialakításra minden lakáshoz.
Az ingatlan környezetében kórház, üzletek és gyorsétkezdék egyaránt megtalálhatóak.
A 4 emeletes társasház közös területei tiszták és rendezettek, látszik, hogy gondos lakóközösség lakja. Az épület végfalainak a szigetelését az elmúlt évek folyamán elvégezték.
A lakás nyílászáróit szintén az elmúlt években cserélték, melyek az épület két külön irányába néznek. A konyha és az egyik kisebb szoba egy rendezett zöldövezeti területre néz, ahol egy kisebb méretű játszótér fogadja a kisgyermekes családokat. A nagyobb szoba és a másik kis szoba az épült hátsó kijárata felőli parkolóra néz, mely helyet biztosít a saját gépjárművel rendelkezők részére.
A fürdőszoba előnye, hogy a wc külön helyiségben helyezkedik el.
A konyha tartozéka a felújított beépített konyhaszekrény, melyhez főzőlap és sütő nem tartozik.
Tudni kell, hogy a lakás a hirdetésben közzétett fotókon látva szépen kifestett, így akár azonnal költözhető!
A meleg víz egyedi mérés alapján kerül elszámolásra a fűtésköltséggel együtt, melyet a helyi távhőszolgáltató biztosít. A fűtés légköbméter alapján kerül elszámolásra.
Közelben a helyi buszközlekedés megállóhelye megtalálható, ahonnan tömegközlekedéssel a busz és vasúti pályaudvar minimális idő alatt elérhető.
További részletekért, vagy megtekintéssel kapcsolatban várom mielőbbi hívásod!
! Ráadás, hogy a finanszírozásban is otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642252


+36 70

Ingatlannet kód: NET6642252


Az általad megtekintett eladó tatabányai panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 34 millió Ft, négyzetméter ára 539 683 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Glázer Andrea referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642252. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.