star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Telki

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

52 millió Ft

Eladó lakás Telki

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Telki

  • 48m²


Ár:

52 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1999
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

TELKIBEN KIS LAKÁST keres! Jöjjön nézze meg! Négylakásos társasházban eladó egy KERTKAPCSOLATOS, FÖLDSZINTES 48,20 négyzetméteres kis ékszerdoboz…

EBBEN AZ ÉVBEN CSOK, CSOK HITEL MELLETT TELJES ILLETÉKMENTESSÉG MÉG IGÉNYBEVEHETŐ! HASZNÁLJA KI ÉS VEGYEN LAKÁS TELKIBEN!

Az ingatlant az utcáról egy kovácsoltvas kis kapun keresztül pár lépcsőn lehet megközelíteni.
A földszinten elhelyezkedő lakás áll egy előszobából /4.6 nm/, egy étkező-konyhából /7.85 nm/, fürdőszobából, melyben a wc is helyet kapott /4.9 nm/ és két szobából 18 nm és 12.85 nm/.
A nagyobbik szoba terasz kapcsolatos.

A ház 1999-ben épült, 38-as téglából, hőszigetelő vakolattal, műanyag hangszigetelt nyílászárókkal.
A telek 1380 nm két utcára határos a házat körbe öleli a dús növényzettel benőtt kert. A növények locsolásáról fúrt kúton keresztül locsolórendszer gondoskodik.

A fűtés gáz cirkó biztosítja, radiátorokkal. Alternatív fűtésként a ház rendelkezésére áll egy fa elgázosító kazán is. Az épületben központi porszívó van kiépítve.

A ház rendelkezik alapító okirattal.
A ház alatt 182 nm közös helyiségek állnak rendelkezésre, melyről a lakás új tulajdonosai döntenek, hogy hogyan szeretnék használni, melyet az alapító okiratban rögzítenek.

Lehetőség van garázs ill. autóbeállási lehetőség megvásárlására.

Budapesttől 21 km-re a Zsámbéki-medence festői szépségű települése Telki.
A több generációsként épült ház Telkinek egy szépen fásított utcájában található közel a központhoz, csendes nyugodt környezetben.

Kérem hívjon bizalommal a több információért!

CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES


Elhelyezkedés

Telki, Juharfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6569609


+36 30

Ingatlannet kód: NET6569609

Az általad megtekintett eladó telki (Juharfa utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 1 083 333 Ft, ami a telki átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi Ágnes referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6569609. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Telki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.