star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Telki

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó lakás Telki

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Telki

  • 92m²


Ár:

109 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2019
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ne hagyja ki ezt a ritkán adódó lehetőséget!A Telki Residence lakóparkban, 4 lakásos társasházban kínálok eladásra egy nappali+ 3 szobás, 92 m2-es, jó elosztású, napfényes öröklakást, hatalmas teraszokkal, saját garázzsal,

A praktikus elrendezésnek és a modern technológiai megoldásoknak köszönhetően ez az épület nem csak stílusos, de környezettudatos választás is. Az ingatlan nem csak a tökéletes otthon lehetőségét kínálja, hanem egy olyan befektetést is, amely hosszú távon megtérül, köszönhetően az alacsony fenntartási költségeknek és az ingatlan előnyös elhelyezkedésének.

Az otthon különlegességét tovább növeli a csodálatos természetre nyíló kilátás, amely nem csak a szemet, de a lelket is gyönyörködteti. A zöldövezeti, csendes környezet tökéletes helyszínt biztosít mindazok számára, akik nyugalomra és természetközelségre vágynak, miközben Budapest közelében kívánnak élni.
A lakás egyedi fűtését Daikin hőszivattyú biztosítja, mennyezet hűtés- fűtéssel, padlófűtéssel kombinálva, így a rezsi igen kedvező és energiahatékony minden évszakban.Két terasza is van, az egyik 38.15 m2-es, a másik pedig 5.25 m2. (A teraszok négyzetméteréből semmi nem került beszámításra az ingatlan méretébe.) A lakás feletti tetőtér is hozzá tartozik hivatalosan, jelenleg pakolásra tökéletesen alkalmas.A nappalin kívül még két szoba is teraszkapcsolatos, és két fürdőszoba is rendelkezésre áll.Tágas, napfényes terek jellemzik az ingatlant, hatalmas nappali méretű terasza nyáron külön élettérként szolgálja a lakók kényelmét.Kényelmes méretű garázsbeálló is tartozik az ingatlanhoz, ami elé még egy autóval parkolhatunk. Ezt külön meg kell venni, ára 9 M FT, de lehetőség van foglaló megfizetése mellett a vételárának hosszabb távú megfizetésére is.A környék rendkívül nyugodt, csendes, mégis a buszmegálló, bevásárlási lehetőségek, patika, stb. pár perces sétával elérhetők.Ha felkeltette érdeklődését, megtekintené, vagy további kérdése lenne, keressen a hét bármely napján bizalommal!Hitelre lenne szüksége? Ingyenes szolgáltatásunkkal profi hiteltanácsadónk nem csak a legjobb lehetőséget fogja megtalálni Önnek az összes bank kínálatából, egyedi kamatkedvezményekkel, de még az ügyintézést is leveszi a válláról!Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse álmai otthonát!


Elhelyezkedés

Telki


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653960


+36 70

Ingatlannet kód: NET6653960

Az általad megtekintett eladó telki téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 194 565 Ft, ami a telki átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653960. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Telki ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.