star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Üllő

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

47,9 millió Ft

Eladó lakás Üllő

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Üllő

  • 69m²


Ár:

47 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kedvezményes! -egy ideig csökkentett áron eladó!
Üllőn, rendezett utcában, szép házak környezetében eladó egy 2011-ben épült, 8 lakásos, szigetelt sorház, 4. lakása. A 69 nm-es lakás alsó szintjén előszoba, amerikai konyhás nappali, Wc + mosdó található. Az emeleten 2 félszoba (11 nm) egy nagyméretű fürdőszoba + Wc, illetve egy kisebb gardróbként használható rész lett kialakítva.
Az ingatlanhoz tartozik egy kis előkert (asztal+székek elhelyezéséhez elegendő) illetve egy udvari, fedetlen beállóhely. Az ingatlan fűtését és a melegvízet gázcirkó biztosítja. A ház 5 cm-es hőszigetelésének köszönhetően a fűtése, plusz a melegvíz előállítása a téli hónapokban sem haladta meg a 15 ezer forintot. A lakás villanyórája, kártyás áramú feltöltéses. Közös költség: 10.e.Ft/hó. A társasház közös udvara térkövezve van, a kapuja elektromos.
Az ingatlan közelében óvoda 100 m, vasútállomás 300 m (Budapest Nyugati - Cegléd vonal), buszmegálló 700 m (Monor-Kőbánya-Kispest), városközpont 600 m.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Balla INGATLANiroda, Dabas-i iroda szolgáltatása:
- Ingatlanok értékesítése-bérbeadása,
- Adásvételi szerződés teljes körű lebonyolítása,
- HITELügyintézés, -díjmentes, bankfüggetlen,
- Ügyvéd közreműködése,
- Energetikai tanúsítvány beszerzése.

A környékről:

Kertvárosi rész, rendezett szép környezetben.


Elhelyezkedés

Üllő, Kétszintes lakás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574706


Az általad megtekintett eladó Üllői (Kétszintes lakás) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 47,9 millió Ft, négyzetméter ára 694 203 Ft, ami az Üllői átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csegezy Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574706. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Üllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.