star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 135 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

270 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 135 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 135m²


Ár:

270 000 000 Ft

Közös költség
650 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett
Erkély, terasz mérete
5 m²

Az ingatlanról:

Tulajdonostól eladásra kínálunk egy frissen és magas színvonalon felújított, második emeleti, erkélyes, dupla komfortos, polgári jellegű luxuslakást a Belváros egyik legkedveltebb utcájában. A lakás rendkívül világos, minden helyisége ablakos. Két külön bejáratú hálószoba, egy tágas nappali étkezővel, két fürdőszoba, két WC és két gardrób/mosókonyha található benne. A belmagasság 3,8 méter. A felújítás során a villamos és a fűtési rendszer teljes cseréje mellett minden elemet a legmagasabb minőségben építettek be. Padlófűtés gondoskodik a melegről, melyet Bosch kondenzációs gázkazán táplál, és a hűtő-fűtő légkondicionáló is wifin keresztül távolról szabályozható. Az ablakok hő- és hangszigeteltek, háromrétegű Thermoplan üvegezéssel, szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel felszereltek. A padlót igazi tölgyfa parketta borítja. A lakás modern kényelmet nyújtó stílusa a régi nagypolgári hangulatot idézi. A fürdőszobák elegáns, minimalista stílusúak, minőségi burkolatokkal, Auralum szaniterekkel és hangulatvilágítással. Riasztó és kaputelefon rendszer is beépítésre került. A képeken látható egyedi bútorok, a kortárs műalkotások és a felújított eredeti bauhaus lámpák megvásárlása megbeszélés tárgyát képezi. A lakás tehermentes, jogilag rendezett és azonnal költözhető.

A ház története visszanyúlik 1838-ig, amikor is szerb kollégiumként alapították. Nemrégiben a homlokzat visszanyerte eredeti, gyönyörű stílusát. A környék infrastruktúrája kiváló: iskolák, egyetemek, üzletek, parkok, futópálya, kutyafuttató, kávézók, éttermek és cukrászdák találhatók a közelben. A környék híres a teraszos reggeliző és kávézó helyekről. Kiváló közlekedési lehetőségek, a metró és a buszok mindössze két perc sétára vannak. Ez a lakás ideális választás lehet azok számára, akik egy exkluzív, modern otthont keresnek a város szívében.

Az V. kerület bemutatása: Az V. kerület Budapest szívében helyezkedik el, ahol a pezsgő üzleti élet és a turizmus találkozik. Minden sarkon kiemelt ingatlanok, exkluzív gourmet éttermek és turisztikai látványosságok várják a látogatókat. A gondozott utcák és épületek nemcsak a turistákat vonzzák, hanem a befektetőket is a folyamatosan növekvő új beruházások révén.


Elhelyezkedés

1053, Budapest, V. kerület, Belváros, Veres Pálné utca 17-19


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6639579


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, belvárosi (Veres Pálné utca 17-19) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 135 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 2 000 000 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy Anikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639579. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.