star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Velence

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,99 millió Ft

Eladó lakás Velence

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Velence

  • 44m²


Ár:

49 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Szobák száma
2
Fűtés
elektromos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy egy új modern lakásba szeretne élni, de nem a városi "dzsungelben", hanem friss jó levegőn, akkor az alábbi ajánlatom pont Önnek szól!

Velence dinamikusan fejlődő részén ÚJ ÉPÍPÉSŰ 2 emeletes lakóparki társasház első emeletén lévő 44,87 m2-es lakás + 5,5 m2-es terasszal ELADÓ!

A ház téglából és a jelenleg hatályos ENERGETIKAI előírásoknak megfelelően épült!
A 44,87m2 magába foglalja az előszobát, nappali-étkező konyhát, fürdö+wc-t, valamint a szobát, ezenkívül van egy 5,5m2-es terasz (erkély).
Az előszoba, fürdő+ wc, nappali-étkező-konyha, valamint a terasz kerámia burkolatot kapott, a szoba lamináltparkettával lett burkolva.
A teljes lakás padlófűtéssel van ellátva, elektromos bojlerről, amely a melegvizet is biztosítja, mobil hőfokszabályzóval, hűtésről a modern Green Split klíma gondoskodik.
A konyhai kiállások előkészítve, hogy a tulajdonos saját maga által elképzelt és tervezet bútorok könnyedén a helyükre kerülhessenek.

A lakás jó lokációja miatt a bevásárlási lehetőség egy karnyújtásnyira van, az M7 autópálya mindkét irányú fel és lehajtási lehetőség 1 percen belül elérhető!

A megközelíthetősége jelenleg döngölt murvás úton lehetséges, mely az átadás előtt jóminőségű aszfaltburkolatot kap.
Parkolás a ház melletti murvásparkolóban ingyenesen lehetséges!

Várható költözés 2023. SZEPTEMBERE!

Hívjon gyorsan, hogy az Öné legyen az a modern gyöngyszem!

új, modern, zöld, társasház, parkoló, lakás, tégla, kert
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Terasz
5.5m²
Szoba
12.05m²
Fürdőszoba
4.64m²
Előszoba
3.38m²

Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6521303


Az általad megtekintett eladó velencei téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 49,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 136 136 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Fenyvesi Tamás referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521303. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.