star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Velence

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Velence

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Velence

  • 64m²


Ár:

44 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1987
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Velencén, a központhoz közel, kétemeletes, jól karbantartott, téglaépület 1. emeletén, nappali és két szobás, erkélyes, 64 m2 hasznos lakóterű (bruttó 79,59 m2), D-i tájolású, felújított, redőnyös, alacsony rezsijű, első szinti lakása eladó, 4,5 m2-es saját tárolóval, 15 m2-es garázzsal és kertrésszel.

A 64 m2-es lakás magában foglal egy tágas, napfényes DÉLI tájolású NAPPALI, egy nagy konyha-étkezőt, egy kamrát, KÉT HÁLÓSZOBÁT, egy tágas előszoba-közlekedőt, egy fürdőszobát, egy mellékhelyiséget és egy méretes erkélyt. A konyha-étkező és a nappali a méretes erkéllyel városi PANORÁMÁRA, a szoba ablakai pedig zöld kertre néznek.

Két emeletes, jól karbantartott, gázfűtéses téglaépület, minden lakás egyedi víz, villany- és gázmérővel ellátott. A lakásban a fűtést minden helyiségben gázkonvektorok biztosítják, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben villany fűtés is van. A lakás folyamatosan karbantartott, megtörtént a nyílászárók cseréje, minden külső nyílászárót lecseréltek: két rétegű műanyag, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek fel. Az előszobában, fürdőben, WC-ben, kamrában, konyha-étkezőben ízléses járólap, a szobákban parketta került beépítésre.
A lakáshoz tartozik egy 15 m2-es garázs és egy 4,5 m2-es tároló, valamint egy önállóan használható zöld kertrész is.

A társasház födém szigetelésének cseréje egy éve megtörtént, a homlokzati felújítása a közeljövőben várható. A lakás tulajdonosok megemelt közös költség és házfelújítási alappal kívánják megoldani. Ennek összege: 13 000 Ft.

Csendes, társasházas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek gyalogosan mind pár perc alatt elérhető.

A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel és autóval is nagyon könnyen megközelíthető.

Hívjon! Menjünk nézzük meg, amíg még megvan!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
1.27m²
Wc
1.8m²
Fürdőszoba
6.46m²
Szoba
9.77m²
Szoba
8.57m²
Nappali
21.02m²
Konyha
11.79m²
Előszoba
6.97m²

Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6583197


Paraidi Mihály Barna

Paraidi Mihály Barna

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velencei téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 701 563 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Paraidi Mihály Barna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6583197. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.