star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém, Stromfeld lakótelep

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,8 millió Ft

Eladó lakás Veszprém, Stromfeld lakótelep 1. kép

Eladó lakás Veszprém, Stromfeld lakótelep

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veszprém, Stromfeld lakótelep

  • 53m²


Ár:

39 800 000 Ft

Közös költség
30 ezer Ft
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok egy 53 m2 alapterületű, csendes, barátságos panel lakást Veszprémben, a Stromfeld lakótelepen. Ideális akár egyedülállóknak, akár párok számára, de még kisgyermekeseknek is.

Mivel az alap elrendezés átalakításra került, így jelenleg egy 18,5 m2-es nappali, egybe nyitva egy 6,5 m2-es étkezővel, valamint 11 m2-es szoba, továbbá konyha, kádas fürdőszoba, wc és előszoba várja új lakóját/lakóit. A lakáshoz tartozik továbbá egy 2 m2-es tároló, mely a lépcsőházból nyílik.

A lakás szinte teljes körű felújításon esett át a múlt év folyamán, így mindenhova új padlóburkolat, friss festés és csempe került. Egyedül a nyílászárók nem lettek cserélve.

1-2 perc sétára található a közelben iskola, óvoda, gimnázium, gyógyszertár, orvosi rendelő, élelmiszerüzlet, vendéglátóipari egységek, játszótér, biciklis kreszpálya, dohánybolt, mosoda. A Haszkovó forduló buszmegálló 300 méterre van.

Mivel telefonon nem mindig vagyok elérhető, így amennyiben érdeklődik a lakás iránt, kérem küldjön egy emailt az eladomapecot@gmail.com email címre, melyben feltünteti telefonszámát, esetleges kérdéseit és hogy mikor kereshetem.

Ingatlan közvetítők és hasonszőrű társaik kíméljenek!


Elhelyezkedés

8200, Veszprém, Stromfeld lakótelep, Stromfeld Aurél utca 7/D


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6610859


+36 20

Ingatlannet kód: 6610859


Az általad megtekintett eladó Veszprém, Stromfeld lakótelepi (Stromfeld Aurél utca 7/D) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 39,8 millió Ft, négyzetméter ára 750 943 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Dávid hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610859. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém, Stromfeld lakótelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.