star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 53m²


Ár:

37 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2465-ös számú, VESZPRÉMBEN található részben felújított panel LAKÁSÁT.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált kedvező lokációban található VESZPRÉMI panel LAKÁS jellemzői:- 2. emeleti részben felújított, saját tárolóval és mérőkkel rendelkező K-NY-i tájolású liftes épületben lévő lakás- a lakáshoz tartozik egy tároló ami kb. 2 m2 alapterülettel rendelkezik (  a lakáshoz közel az első és a második szint között helyezkedik el )- az ingatlan fűtése távfűtéssel történik egyedi mérővel szerelve ( erkélye nincs a lakásnak )- a lakás közelében található játszótér, több élelmiszerbolt, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, étterem stb.- az épület még nem kapott külső hőszigetelést, de a környező épületek többsége már igen ( várhatóan a közel jövőben itt is meg fogják csinálni )- kulturált lépcsőház , kedves szomszédok , biztonságos környék- rendezett tulajdoni háttér , per és tehermentes ingatlan- szerződés esetén 3-4 héten belül birtokba vehető a lakás- az ingatlan havi közös költsége 16,000,- Ft- Amennyiben a 2465-ös számú a CASANETWORK által kínált VESZPRÉM  területén található LAKÁS vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Telefon: 06 20/ 378-3810                                          " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "


Helyiségek

Közlekedő
2m²
Konyha
4m²
Hall
5m²
Szoba
12m²
Szoba
20m²
Fürdőszoba
5m²
Wc
1m²
Előszoba
4m²

Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6635085


+36 20

Ingatlannet kód: NET6635085


Az általad megtekintett eladó veszprémi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 707 547 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635085. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.