star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 4

    szoba

Vételár:

70 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 4 szoba

  • Eladó lakás Veszprém


Ár:

70 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Belvárostól rövid sétára Veszprémben a Jeruzsálemhegyen eladó egy 2 lakásos társaházban az emeleti lakás.Helyiségek: előtér, nagy világos konyha-nappali, étkező, tágas dupla mosdós kádas fürdőszoba, másik zuhanyzós fürdőszoba, 3 db hálószoba, közlekedő spajz.Nagyon hangulatos, fiatalos lakás, remek kisugárzással, nagy terekkel. Az ingatlan külső kamera rendszerrel és riasztóval felszerelt.Igény esetén a földszinti lakás is hozzávásárolható 55 Mft-ért, így az egész 2 generációs házat tudja tulajdonolni, s mivel társasház, bármikor külön is értékesíthető.BŐVEBB INFORMÁCIÓ, MEGTEKINTÉS, ÉRTÉKESÍTÉS:LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516001


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516001

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó veszprémi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 70 millió Ft. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.