star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

54,99 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 59m²


Ár:

54 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
tetőtér
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁST Veszprémben.
Fő jellemzői:
-5 lakásos társasház emeleti lakása
-69m2 brutto alapterület, 59m2 netto alapterület
-A lakásban egy hálószoba, egy fürdőszoba, külön helyiségben WC, egy nappali, egy konyha-étkező található, a nappaliból lehet kimenni a teraszra
-Az épület külső határoló falai 30 cm széles téglából, 15 cm hőszigeteléssel készülnek. Lakásokat egymástól elválasztó falak hanggátló téglából készülnek. Lakáson belüli válaszfalak 10 cm-es YTONG elemekből készülnek.
-Homlokzati nyílászárók 3 rétegű hang-, és hőszigetelt műanyag nyílászárók
-Lakásbejárati ajtók fémből készült biztonsági ajtók, belső ajtók dekorfóliázott, több színből választhatóak
-A lakás ára kulcsrakész átadást foglal magában az alábbiak szerint:
-Vizes helyiségekben Alföldi vagy Zalakerámia fehér mosdókagyló, akril fürdőkád, falsík alatti tartályos függesztett WC, Grohe típusú csaptelepekkel, zuhanycsővel, zuhanyrózsával és falitartóval. Kiépített lefolyó és hidegvíz kiállás mosógép számára. Elszívó ventilátor az ablak nélküli vizes helyiségekben
-Kért helyeken elektromos kiállás a tűzhely és sütő számára, mosogató lefolyó, hideg-, melegvíz kiállás, igényesetén mosogatógépnek kiállások. Az ár konyhabútort és konyhagépeket nem tartalmaz
-Hideg és meleg burkolatokat brutto 7.000,-Ft/m2 árig tartalmaz a vételár. Burkolatokat a Vevő választhatja ki a kivitelezővel kapcsolatban álló kereskedőnél. Meleg burkolatok közül szalagparketta, vagy szőnyegpadló választható. Csempeburkolatok a fürdőszobákban körben 2 méter magasságig, csak függőleges felületen, kád, zuhanyfülke körül is. WC-ben 1,5 méter magasságig. Konyhában a konyhapult felett max. 80 cm-es magasságban. További burkolatok felár ellenében kérhetők.
-A teraszok és erkélyek egységes fagyálló, csúszásgátló járólappal lesznek burkolva, ezt a kivitelező biztosítja
-Lakásonként saját hőszivattyű biztosítja a meleget padlőfűtéssel, valamint ezek biztosítják a melegvíz ellátást is
A lakások várható birtokbaadása 2024. III. negyedév!
A lakásokhoz tetszés szerint vásárolható felszíni parkoló 900.000 Ft/darab áron, valamint garázs 7.000.000 Ft/darab áron!
Ha az ingatlan megvásárláshoz hitelben is gondolkodik, keresse kollégámat, aki díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére!
Amennyiben ez az ingatlan, vagy bármely más kínálatunkban szereplő lakás, ház, vagy telek felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeim bármelyikén!
Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Terasz
6.15m²
Szoba
11.7m²
Wc
1.67m²
Előszoba
1.15m²
Előszoba
6.51m²
Fürdőszoba
5.2m²
Konyha
17.8m²
Szoba
24.81m²

Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6522615


Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6522615

Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó veszprémi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 54,99 millió Ft, négyzetméter ára 932 034 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Viktor Bence Botond referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6522615. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.