star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 156 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 117 m²

    telek

Vételár:

134,9 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 156 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 117 m² telek

  • Eladó lakás Veszprém

  • 156m²


Ár:

134 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2002
Emelet
1.
Szobák száma
5 (2 + 3)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Veszprémben, kedvelt városrészben, a Takácskertben, kertvárosias környezetben, csendes utcában, 2002-ben épült, 3 lakásos társasházban, 1. emeleti, két szinten elhelyezkedő, felújított, 156 m2-es, 2+3 fél szobás, saját kerttel, erkéllyel eladó.

A lakás nettó 127,4 m2, melyből az alsó szint 98,44 m2, a felső pedig 29,01 m2. Az ingatlanhoz tartozik hozzá egy 117 m2-es saját kert és egy 6,3 m2-es erkély is. A külön helyrajzi számon lévő 27 m2 garázs, külön megállapodás kérdése (12 millió Ft).

A lakás földszintjén, az előszobából nyílik egy vendég WC kézmosóval, illetve egy gardrób, mely megközelíthető az előszobából és az egyik hálószobából is. Az előszoba végén jobbra található a tágas-világos nappali, konyha, étkező és egy kamra, illetve az erkélyt is innen közelíthetjük meg. Az előszobától balra található 3 hálószoba, egy fürdőszoba (káddal, zuhanyzóval, wc-vel és dupla mosdóval) és az emeletre vezető lépcső.

Az emeleten kialakításra került egy mosókonyha sarok, egy fürdőszoba (zuhanyzóval, wc-vel) és egy hatalmas hálószoba gardróbbal.

Az ingatlan fűtése gázkazánról megoldott és meleg víz tároló is van. A nappaliban és 3 hálószobában hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. 2022-ben napelemet is felszereltek. A nyílászárókon elektromos redőnyök találhatóak.

A kertben öntözőrendszer lett kiépítve, a lakás riasztóval ellátott.

Az ingatlan az elmúlt pár évben teljes körű esztétikai és műszaki felújításon esett át. Konyhája magas minőségben fel lett újítva illetve az alsó szinten lévő fürdőszoba is.

Elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas állandó lakhatásra, és a Balaton közelsége miatt akár nyaralónak is.

Ir. ár: 134,9 millió Ft.
Garázs: 12 millió Ft.

Az ingatlan megtekintése irodánkkal előre egyeztetett időpontban történik. Szívesen állunk rendelkezésre!

Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: .
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4555 Nívó ingatlan: N4555


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561982


Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561982

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó veszprémi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 117 m². További jellemzői: az építés éve 2002. A téglalakás ára 134,9 millió Ft, négyzetméter ára 864 744 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561982. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.