star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 73m²


Ár:

69 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

VESZPRÉM SZÍVÉBEN, 1 PERCRE A KÖZPONTTÓL CSENDES, LIGETES KÖRNYEZETBEN KÍNÁLUNK ELADÁSRA TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT 2.EMELETI LAKÁST. 
Az eladó ingatlan egy 14 lakásos, 3 szintes társasház 2. emeletén helyezkedik el, szép kilátással a városra. Tájolásának köszönhetően szép világosak a helyiségek, szinte egész nap fényben úszik a lakás. A belső elrendezését a mai kor igényéhez alakították, jól használható helyiségekkel és terekkel. Tágas előtérből nyílik a fürdőszoba, külön wc, konyha kis kamrával, erkélyre nyíló nappalival és két hálószobával. A hálókhoz vezető közlekedőt kiszélestették, hogy beépített szekrényeknek és polcoknak bőséges hely álljon rendelkezésre.A lakást tulajdonosa teljeskörűen, igényesen és nagyon jó ízléssel újította fel. Víz-, villany vezetékek cseréje megtörtént, gyönyörű jó minőségű új burkolatokkal kerültek minden helyiségbe. Az összes nyílászáró hőszigetelt, redőnnyel és szúnyoghálóval.A társasház alagsorában vannak a lakásokhoz tartozó tárolók. A társasházhoz tartozó terület magánterület, kizárólag a társasház lakói használhatják, parkolásra itt van lehetőség, ami a belvárosban óriási előny és kényelem.Remek elhelyezkedésű lakás, közel a belvároshoz, egyetemhez, zöldövezetben, kiváló választás!További információkért és a megtekintés ügyében keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Veszprém


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603337


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603337

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó veszprémi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 957 534 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.