star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Veszprém

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

52,99 millió Ft

Eladó lakás Veszprém

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Veszprém

  • 73m²


Ár:

52 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Lift
nincs

Az ingatlanról:

FELÚJÍTOTT, KLIMATIZÁLT, VILÁGOS, TÁGAS TÉGLALAKÁS ELADÓ VESZPRÉMBEN AZ ADY ENDRE UTCÁBAN!

Eladó egy szépen, igényesen felújított, fiatalos hangulatú, nappali plusz 2 hálószobás lakás a Cholnoky városrészben Ady Endre utcában, a "lábas házakban".

A lakás újszerű állapotú, az előző és a mostani tulajdonosok is nagyon vigyáztak rá.
Az épület szigetelt (12 cm), a lakásban nagy méretű műanyag nyílászárók találhatók, melyek két oldalra nyílnak, így az ingatlan egész nap fényárban úszik.

2018-ban, amikor a lakás teljeskörű felújítása zajlott, a konvektorok is kicserlésére kerültek, új Pelgrin dizájnkonvektorra. A melegvizet villanybojler állítja elő.

Fiatal pároknak a lakás tökéletes választás lehet. A 4. emeletnek és a sarokelhelyezkedésnek köszönhetően az ingatlan csendes, felette már nincsenek lakók.

Az ingatlanban a folyosóról elindulva jobb kéz felől egy hálószoba, mellette konyha és nappali, balra külön wc, fürdőszoba, spájz, gardróbhelyiség, szemben pedig egy másik halászóba található.
A konyha és a nappali közötti fal egy átadóablakkal lett megnyitva, ezzel kényelmesebbé téve a nappaliban újra kialakítható étkező használatát.

Aki ismeri a környéket, annak nem kell bemutatni, hogy miért Veszprém egyik legkedveltebb részéről beszélünk. Iskola, óvoda, bolt, orvos, gyakorlatilag minden megtalálható pár perces gyalogos távolságra. De a belváros is csupán 10 perc séta.

A Cholnoky lakótelep egy szép, parkos környezetben található, játszóterekkel és számos egyéb lehetőséggel, a lakás is parkra, valamint a konyha előtti hatalmas fenyőfára néz, ahol mókuscsalád él.

A közös költség kedvező: 8600 Ft.

A konyha egyedileg gyártott konyhabútorral rendelkezik, a lakás klimatizált.

PARKOLÁSRA ingyenesen, SAJÁT, NÉVRESZÓLÓ, FEDETT területen van lehetőség!

A lakás 3 hónapon belül költözhető!

Amennyiben felkeltette a lakás az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal és tekintse meg!

A FELTÖLTÖTT FOTÓK KÖZÖTT SZEREPELNEK RÉGEBBI KÉPEK IS, MELYEKNÉL AZ ÉTKEZŐ A NAPPALIBAN HELYEZKEDETT EL!

AMIBEN SEGÍTENI TUDUNK:
- Megbízható ügyvédi háttér,
- Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése,
- INGYENES, BANKFÜGGETLEN hitelügyintézés,
- Állami támogatások: CSOK, Babaváró támogatás, Falusi CSOK,
- Személyi kölcsönök,
- Megtakarítások, lakástakarék.

Az elírások és a változtatások jogát fenntartjuk!

15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALAT!
KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN!


Elhelyezkedés

Veszprém, Ady Endre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611722


+36 70

Ingatlannet kód: NET6611722


Az általad megtekintett eladó veszprémi (Ady Endre) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 52,99 millió Ft, négyzetméter ára 725 890 Ft, ami a veszprémi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vukman-Galló Anita referens a Pannon Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611722. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprém ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.