star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 87 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

80,8 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 87 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület, Terézváros

  • 87m²


Ár:

80 800 000 Ft

Közös költség
15 ezer Ft
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett

Az ingatlanról:

Tulajdonostól eladó a Vasvári Pál utcában egy első emeleti, utcai és udvari nézetű, 87 nm-es felújítandó, kettő szoba + hallos tehermentes öröklakás. A lakás adottságaiból kifolyólag a szobák száma növelhető, vagy igény szerint akár 2 lakássá is alakítható. Az utcai szoba 35 nm-es kettő ablakkal, a hall 25 nm-es, az udvari szoba 12 nm-es. Az utcai szobát ás a hallt egy 4 szárnyú üveges ajtó választja el és így egybenyitva egy 60 nm-es szoba lesz. Jelenleg a szobákban és a hallban gázkonvektoros fűtés van. A kémények ki vannak bélelve és a furdőben a vízhálózat, mely a konyhára is kiterjed, fel lett újítva strangcsere kapcsán. A közösköltség 15000 forint vízórával. Az udvarban kocsival be lehet állni szükség esetén.A társashaz felújítása a tetőtér beápítével 2000-ben megtörtént. A lakáshoz egy száraz pince is tartozik. A házban 90%-ban rövid és hosszútávú tevékenység folyik. Tehát nincs akadálya az Airbnb-nek.A hely lokációja kitűnő és folyamatosan fejlődő. 100 méteren belül 3 öt csillagos szálloda már elkezdte az építkezést. A végével vegyes használatú, csökkentett forgalmú sétáló utcák kerülnek kialakításra.A lakástól 50 méterre az Andrássyn lévőW Budapest hotel található. Befektetésre kiváló, hosszabb távon pedig az ára duplázódik a környék folyamatos átalakulása lévén.

Ingatlanközvetítők Kérem NE Keressenek!!!


Elhelyezkedés

1061, Budapest, VI. kerület, Terézváros, Vasvári Pál utca 6


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6631634


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerület, terézvárosi (Vasvári Pál utca 6) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 87 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 80,8 millió Ft, négyzetméter ára 928 736 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ungvár hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631634. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület, Terézváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.