star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

125 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 78m²


Ár:

125 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Egyedülálló lehetőség vár Önre ebben a gyönyörűen felújított, 3 szobás, fedett erkélyes lakásban a Terézváros szívében. A kőrúton belüli csendes kis utcában található ez a magas emeleti, DK-i tájolású otthon, így a nappali egész nap ragyogóan világos. A hálószobák DNY-i tájolásúak, és az összes helyiség klimatizált, hogy minden évszakban tökéletes kényelmet biztosítson.

Ez a kivételes ingatlan jelenleg Airbnb-ként üzemel, rendszeresen visszatérő vendégekkel, és a megbízó minden szükséges bevételi kimutatást szívesen megoszt Önnel.
A lakás emeletráépítéskor került kialakításra, így a ház is impozáns és felújított állapotban van, és lifttel is rendelkezik.

A fűtésről és meleg víz ellátásról kombi-cirkó gondoskodik, így mindig kellemes hőmérséklet várja Önt. A parkolás könnyen megoldható a környező parkolóházakban, a legközelebbi pedig a szomszédos házban található, ahol igény esetén akár hosszú távra is bérelhet garázshelyet.

A kiváló elhelyezkedésű lakás ideális otthon azok számára, akik szeretnének élvezni a város pezsgését. Az ingatlan Nyugati és Oktogon között fekszik, kiváló közlekedési lehetőségekkel. Villamosok, metrók és buszok sűrűn járnak a környéken, így könnyen elérheti a város bármely pontját.

A bevásárlás is rendkívül kényelmes, hiszen akár a szomszédos utcákban, akár gyalogosan elérhető a Skála is.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy további kérdései vannak, ne habozzon felkeresni bennünket! Ez az otthon mindazt kínálja, amit egy modern életvitelhez és befektetéshez keres. Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Szoba
13.91m²
Szoba
7.06m²
Gardrób
1.66m²
Fürdőszoba
2.58m²
Fürdőszoba
3.74m²
Előszoba
13.9m²
Kamra
1.2m²
Konyha
10.22m²
Nappali
22.37m²
Erkély
4.5m²

Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618918


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 1 602 564 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618918. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.