star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 208 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

139,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 208 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 208m²


Ár:

139 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy 208 m²-es, tégla építésű ingatlan Budapest szívében, 6.kerületben, közel a Bajcsy-Zsilinszky úthoz. A belső kétszintes lakás, , most 139 900 000 HUF-os áron várja új tulajdonosát. Belépve a tágas és világos helyiségekbe, az ingatlan jó fényviszonyai fogadják az új lakókat. Az épületben sajnos nincs lift, de az otthonaik otthonosságát kereső vevők számára ez nem jelenthet akadályt. Az ingatlan utcai nézetet kínál, ami lehetőséget biztosít a városi élet ritmusának megfigyelésére.A ház három szintes,. A fűtést gáz cirkó biztosítja, amely meleg és kellemes légkört teremt az otthon minden szegletében.Kiemelendő, hogy az ingatlan felújítandó. Ez lehetőséget nyújt az új tulajdonos számára, hogy saját ízlése szerint alakíthassa át az ingatlant, megteremtve ezzel az álmai otthonát.Végezetül, az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel bír. Közel található többek között a metró, a busz, valamint a villamos megállók, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsan és kényelmesen elérje Budapest bármely pontját.Ha Ön egy olyan ingatlant keres, amelyben megvalósíthatja saját otthoni elképzeléseit, és szeretne a belváros dinamizmusából részesülni, ne keressen tovább. Ez a tágas, felújítandó ingatlan Budapest egyik legkedveltebb részén várja, hogy valaki otthonává varázsolja.

139900000 Ft

Referencia szám: LK059248


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Nagymező utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6653850


Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Nagymező utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 208 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 139,9 millió Ft, négyzetméter ára 672 596 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Héjja Magdolna referens a Kiszugló irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653850. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.