star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

73,4 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros 1. kép

Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros

  • 90m²


Ár:

73 400 000 Ft

Közös költség
40,5 ezer Ft
Építés éve
1900
Emelet
2.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m felett
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Közvetlenül a tulajdonostól eladó szeretett otthonunk a Keleti pályaudvar mellett a Nefelejcs utcában.Ingatlanosok segítségét semmilyen formában nem kívánjuk igénybe venni.A lakás második emeleti, utcára néző, világos, normál állapotú, azonnal költözhető, belső kétszintes kialakítású tetőtér beépítéses, nyugat-délnyugati tájolású.Az alsó szinten található a konyha egy hall és egy tágas belső szoba. A felső szinten 2 szoba 1 közlekedő, mosdó valamint fürdőszoba.A lakás a tulajdoni lapon 90 nm2-es de a gyakorlatban 100 nm2, mivel a két felső szobában van egy 5-5 nm2-es dobogó rész az ablak alatt, amely a belmagassága miatt hivatalosan nem számít bele az alapterületbe de mégis egy hasznosítható tér.A nyílászárók cserélve lettek jó minőségű műanyag ablakokra redőnyökkel, illetve bejárati ajtóra. A bejárati ajtónál biztonsági rács található.Az alsó szinten illetve a két felső szobában nemrég energiatakarékos hűtő-fűtő klíma berendezések kerültek beépítésre.Az alsó szinten hűtő-fűtő klímás és konvektoros gáz fűtési lehetőség adott, az egyik konvektor a konyhában a másik a belső szobában található.A két szintet tömör fából készült lépcsősor köti össze, alatta beépített tárolóval.A felső szinten a két szobában elhelyezett hűtő-fűtő klíma biztosítja a fűtést. A lakásban van két hordozható Nobo fűtőpanel is.A felső szint teljes, 10 cm-es hőszigetelést kapott.A felső szint két szobája felett a tető és a bádogozás saját költségen felújításra került.Az alsó szinten a belső szoba és a hall egyben egy nagy teret alkot.A konyha járólap, a többi helyiség parketta burkolatú.A fürdőszoba és a mosdó csempézett.A társasház rendezett anyagi helyzetű, nincs tartozás a lakóközösség barátságos, csendes nyugodt nincs zajongás.A társasházban folyamatosak a fejlesztések és felújítások.Teljesen új a belső homlokzat, újak a járólapok a körfolyosókon, illetve a  korlátok végig fel lettek újítva.A lépcsőházban újak a nyílászárók, a lépcsőház felújítás kívül belül megtörtént, friss csempe burkolat került a teljes lépcsőházbaA tető és a külső homlokzat is jó állapotban van.A környéken kiváló a közlekedés néhány perc sétára van Keleti pályaudvar, a kettes és a négyes metró, számos busz és troli megálló.Néhány percre található az Állatorvosi Egyetem, két óvoda, a Baross Gábor Általános Iskola a Facultas Gimnázium, a Rózsák terei katolikus templom, A Bethlen téri zsinagóga, és a görög katolikus templom, a Péterfy Sándor utcai kórház, a Garay pláza, a Posta.Számos bevásárlási lehetőség és üzlet elérhető néhány percnyi távolságra.Kb 10 perc sétára található a Városliget, és az Aréna pláza is.A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető.Köszönjük szépen a figyelmet! 


Helyiségek

Fürdőszoba
5m²
Wc
1m²
Közlekedő
9m²
Szoba
13m²
Szoba
15m²
Nappali
19m²
Hall
15m²
Konyha
14m²

Elhelyezkedés

1078, Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros, Nefelejcs utca 19.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6634744


Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerület, erzsébetvárosi (Nefelejcs utca 19.) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 90 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 73,4 millió Ft, négyzetméter ára 815 556 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant M hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634744. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.