star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Corvin negyed

  • 88 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Corvin negyed

  • 88 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Corvin negyed

  • 88m²


Ár:

85 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

ELADÓ Budapest 8. ker. Corvinnegyed mellett liftes házban egy 3. emeleti, 88 m2. teljeskörűen felújított, nappali + 2 szobás lakás. A 4 szintes, 24 lakásos házat is színvonalasan felújították. Az amerikai konyhás hall területe 26 m2, a szobák területe 33 illetve 20 m2. Modern bútorok vannak, a kamra kivételével minden helyiség ablakos, az ingatlan nagyon világos és csendes. A belmagasság 3,8 m, a fűtés cirko, a kilátás utcai, az ablakok déli irányba néznek. Külön WC van, az ingatlan beosztása kiváló. Központi helyen van, kiváló a közlekedés és a közellátás. A közelben van bevásárlóközpont, piac, pékségek, kávézók, bárok, mozi stb. valamint több egyetemhez is közel van (SOTE, Pázmány, Corvinus, BME, ELTE). Közös költség 21.500 Ft/hó, irányár 85 mFt., beköltözés megegyezés szerint.


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Corvin negyed, József krt. 3. em.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET5628362


+36 20

Ingatlannet kód: NET5628362


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerület, Corvin negyedi (József krt. 3. em.) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 965 909 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Zoltán Szombathy hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5628362. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Corvin negyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.