star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Magdolna negyed

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Magdolna negyed

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Magdolna negyed

  • 69m²


Ár:

45 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Budapesten a Magdolna negyedben tégla építésű 3 szobás lakás
Eladó Budapesten a VIII. kerületben, a folyamatosan megújuló Magdolna negyedben, csendes, 69nm-es, három szobás társasházi lakás, mely a három szintes tégla építésű társasház I. emeletén található. A biztonsági kamerarendszerrel felszerelt társasház tiszta, rendezett, a belső udvar csendes.
Környezet
A társasházi lakás a VIII. kerület frekventált-rehabilitált részén helyezkedik el, gondozott parkok és újépítésű társasházak szomszédságában, közel a nagy egyetemekhez, úgy mint a SOTE, Óbudai Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem. A közelben elérhető óvoda, iskola, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta, pékség és számos vásárlási lehetőség is kényelmünket szolgálja.
Elrendezés
A tágas lakóterű, csendes, jó elosztású lakásban világos nappali helyiség utcafronti kilátással, két hálószoba, praktikusan felszerelt konyha étkezővel valamint sarokkáddal, mosdóval és wc-vel felszerelt fürdőszoba került kialakításra. A részben felújított ingatlan igény szerint korszerűsítendő.
Felszereltség
Az egyedi mérőórákkal felszerelt lakás modern gázcirkó berendezéssel fűthető, melynek része a melegvíz előállítás is. A tágas, világos nappali helyiség klímaberendezéssel felszerelt. A praktikusan felszerelt konyhában beépített sütő és beépített gáztűzhely is helyet kapott. A fürdőszobában és a felújított hálószobában a nyílászárókat is cserélték, melyek korszerű műanyagok, hőszigetelt üvegezéssel.
Közlekedés
A belváros közelsége mellett a tömegközlekedés is kitűnő.


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Magdolna negyed, Szigetvári utca 1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619524


Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619524

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerület, Magdolna negyedi (Szigetvári utca 1) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 665 217 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Börzsönyliget Ingatlan Portál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619524. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Magdolna negyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.