star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

47,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed

  • 75m²


Ár:

47 700 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ LAKÁS A 8. KERÜLETBEN
METRÓ KÖZELBEN, KIVÁLÓ LOKÁCIÓVAL!

Eladásra kínálok egy TÁGAS, 75 nm-es, emeleti, VILÁGOS lakást közel a II. János Pál pápa térhez (M4-es metró) és a Blaha Lujza térhez (M2-es metró, 4-6-os villamos).

A beltér:

A folyamatosan karban tartott, JÓ ÁLLAPOTÚ és TISZTA LAKÓHÁZ a VIII. kerület, Népszínház utcában található. A társasház gazdálkodása jó, a felújítási alapból rendszeresen elvégzik a szükséges karbantartásokat, felújításokat.

Az eladó lakás az 1. emeleten helyezkedik el, ablakai a széles utcára néznek. Jelenleg 2 szobás, de kis ráfordítással 2,5 SZOBÁSSÁ IS ALAKÍTHATÓ (alaprajz és átalakítási terv a fotók között). Köszönhetően a sok ablaknak, kellően világos. A 3,8 M-ES BELMAGASSÁG egyrészt tovább növeli a lakás tágasságát, másrészt galéria kialakítását is lehetővé teszi.

A RADIÁTOROS FŰTÉST és a meleg vizet GÁZ CIRKÓ biztosítja (a kémény bélelése megtörtént). Vízóra van, így minden közüzemi díj (áram, víz, gáz) FOGYASZTÁS ALAPJÁN FIZETENDŐ.

A lakáshoz tartozik a pince szinten egy kb. 6 nm-es TÁROLÓ.

A környékről:

Az ingatlant kiváló elhelyezkedés, SZUPER JÓ KÖZLEKEDÉS jellemzi: M4-es metró 3 perc séta, Blaha Lujza tér 6-8 perc gyalog vagy egy villamos megálló.

Ez a kitűnő ár-érték arányú ingatlan sok lehetőséget rejt magában és egyaránt alkalmas akár saját otthon teremtésre, akár bérbeadásra, tehát MINDENKÉPPEN KIVÁLÓ BEFEKTETÉS új tulajdonosa számára.

Várom hívását, érdeklődését a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608584


+36 30

Ingatlannet kód: NET6608584


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerület, népszínháznegyedi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 47,7 millió Ft, négyzetméter ára 636 000 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Saját otthon hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608584. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Népszínháznegyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.