star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Orczy negyed

  • 33 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Orczy negyed

  • 33 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület, Orczy negyed

  • 33m²


Ár:

28 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Egy 33 négyzetméteres lakás várja új tulajdonosát Budapest belvárosához közel, a Kálvária tér szívében. Az ingatlan második emeleten található egy masszív téglaépítésű házban, így biztonságos és nyugodt otthont kínál a leendő lakóknak.

Az épület elhelyezkedése kiváló, a Turay Ida Színház szomszédságában található, a Kálvária tér központjában. A tér teljes felújításon esett át 2014-ben, és azóta folyamatos fejlődésen megy keresztül. Az ingatlan előtt gondozott szabadidőpark, kutyafuttató és elegendő parkolóhely áll rendelkezésre mindkét irányban az úton. A környéken könnyen elérhetőek gyógyszertárak, élelmiszerboltok és benzinkutak is. A Baross utca és a Kálvária tér közötti területen számos egyéb szolgáltató található, például éttermek, kifőzdék, üzletek és kávézók, így az alapvető szükségletek kielégítése könnyen megoldható. Kiváló tömegközlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre a belváros és a külvárosok felé egyaránt, a 9-es és 99-es buszok mellett a 83-as és 72-es trolik is közlekednek, valamint a 4-6-os villamos is könnyen elérhető. Az Orczy tér gyalog is megközelíthető, és három megállóval elérhető a Blaha Lujza tér is a 99-es busszal. Így a lakás tökéletes választás azok számára, akik könnyű hozzáférést szeretnének a város minden részéhez.

Az ingatlan egy tágas, 20 négyzetméteres szobából áll, amelyet egy 6 négyzetméteres galéria is kiegészít. Emellett rendelkezik egy 9 négyzetméteres konyhával és egy 4 négyzetméteres fürdőszobával. Az ablakok a belső gangra néznek, így a lakás csendes és a por bejutása minimális. Az ablakokat 2014-ben cserélték ki háromrétegű, hőszigetelt termopán üvegekkel, a fa keret pedig biztosítja a megfelelő szellőzést. Az ingatlan jó állapotban van, nemrégiben friss festékréteget kapott, így azonnal költözhető. A gangon található ez az utolsó lakás, így a lakókat kevésbé zavarják a külső zavaró tényezők. A rezsiköltségek alacsonyan tarthatók, mivel gáz-, villany- és vízmérők vannak felszerelve. A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet pedig villanybojler állítja elő.
A környék a VIII. kerületben található, amely a régi hírnevével ellentétben konszolidált és biztonságos. A ház csendes és nyugodt, belső kamerarendszerrel felszerelt, és a közösséget jól szituált lakók és egy visszajáró fecskecsalád alkotja.


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Orczy negyed, Kálvária tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647812


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647812

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerület, Orczy negyedi (Kálvária tér) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 863 636 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Baglyos Tímea Csilla referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647812. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület, Orczy negyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.