star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,49 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 46m²


Ár:

38 490 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

AJÁNDÉK GARÁZZSAL 46 nm-es lakás eladó!!!!

VIII. kerület Hungária körúton, a STADIONOK megállótól pár percre, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel szemben, téglaépítésű társasházban eladó egy 1.emeleti, erkélyes, 46 nm-es lakás.

Az ingatlanhoz tartozik egy saját garázs, ami a Hungária krt.-ról megközelíthető, elektromos kapu által vezérelt zárt kertben helyezkedik el.

A ház a '70-es évek elején épült, 4 szintes, melyben 16 lakás található.
A lakás 2015-ben felújításban részesült, mely tartalmazta a villanyvezetékek cseréjét, illetve a műanyag nyílászárók (redőnnyel ellátott) korszerűsítését egyaránt.

Az ingatlan egyedi cirkó fűtéssel lett kialakítva, radiátorok hőleadásával, rendelkezik saját víz mérőórával is.

A társasházak között, egy elkerített, játszóteres belső park található, amit kizárólag a lakók vehetnek igénybe.

A lakásban előszoba, nappali, hálószoba, spejz, fürdőszoba kapott helyet. A fürdőszoba kádas kialakítású. A nappalihoz egy 2 nm-es erkély tartozik. A szobák parkettával vannak burkolva.

A lakás rendelkezik egy saját, zárható pincerésszel. A kaputelefonnal felszerelt lépcsőház tiszta, kellemes lakótársak élnek az épületben.

Ajánlom befektetőknek is, akik kiadásban gondolkodnak, ezen a környéken a hasonló ingatlanok bérbeadásával évi 1.700.000+ rezsi realizálható.

Cégünk HITEL és CSOK ügyintézésben hitelszakértő kollégákkal díjmentesen áll a rendelkezésükre! Az összes hazai bankkal szerződésben állunk, így elég Önnek a hitelszakértő kollégánkkal találkozni és mutatjuk/számoljuk a pénzügyi lehetőségeit!

Hívjon bizalommal, tekintse meg és tegyen vételi ajánlatot! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351897


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Hungária körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6513259


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6513259

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Hungária körút) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 38,49 millió Ft, négyzetméter ára 836 739 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Scheithauer Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513259. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.