star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

62,5 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VIII. kerület

  • 53m²


Ár:

62 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2014
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a VIII. kerületben, annak is egy közkedvelt részén egy ÚJSZERŰ, 1+2 szobás erkélyes, CSENDES belső parkos udvarra néző amerikai-konyhával ellátott nappalis, TELJESEN tehermentes lakás !!!! Az épület a folyamatos karbantartásnak, és állagmegóvásnak köszönhetően, jelenleg is megfelelő esztétikai és kifejezetten JÓ műszaki állapotban található.A lakóközösség CSENDES és kulturált, tagjai - nem tolakodóan -odafigyelnek egymásra és a közös értékeire is egyaránt.A környék a centrális elhelyezkedésének köszönhetően, MINDEN praktikusnak nevezhető szempontból (közlekedési, bevásárlási, szolgáltatói stb.) gyakorlatilag SZUPERNEK mondható !!A lakás első osztályú BEFEKTETÉS lehet minden olyan vásárlónak, akinek fontos a jövőbeni ÉRTÉKÁLLÓSÁG, a JÓ és GYORS (folyamatos hosszútávú) KIADHATÓSÁG, vagy akár mindkettő egyszerre !!!Ajánlom továbbá azoknak is, akik még csak most gondolkodnak az ELSŐ saját lakás megvásárlásában és az elkövetkezendő években, szeretnének egy jó, az életkörülményeiknek megfelelő helyen, tartósan - életvitelszerűen - lakni !!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK023526


Elhelyezkedés

Budapest, VIII. kerület, Salétrom utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6562298


+36 30

Ingatlannet kód: NET6562298


Az általad megtekintett eladó Budapest, VIII. kerületi (Salétrom utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 62,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 179 245 Ft, ami a Budapest, VIII. kerületi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562298. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.